Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hetes terhes vagyok.1 hét...

13. hetes terhes vagyok.1 hét múlva nyaralni szeretnénk menni. De mit csináljak?

Figyelt kérdés
De az a gond hogy Egyiptomba ami azért gond mert mindenki lebeszél róla.Azt mondják hogy fosós-hányós bacit lehet ott elkapni ami veszélyes lehet a babára.Mi 4*-os szállodába megyünk és tengerpart mellé.Természetesen palackos vizet iszom és fertőtlenítek mindent.Adjatok tanácsot mit csináljak???
2008. júl. 16. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, az teljesen más közeg...

Orvosoddal beszéltél róla? Ez lenne a legfontosabb!

Neki elmondhatod, hogy nagyon szeretnél menni, hogy milyen szállodába mentek és ő elmondja, mit hogyan kell tenni. Ha pontosan követed a tanácsait, nem hiszem, hogy gond lenne. Minden esetre én tuti felszerelkeznék mindenféle törlőkendővel, fertőtlenítőszerrel!

Szóval SOS irány doki!!

Kellemes nyaralást!

2008. júl. 17. 06:16
 2/8 anonim válasza:
Szia!Mi ugyan így vagyunk csak mi Tunéziába megyünk én addigra 15 hetes leszek, elmondtam az orvosomnak és nem látja akadályát!Persze alapba vigyázni kell és célszerű hámozható gyümölcsöket enni és persze palackozott vizet inni!Boldog babavárást!
2008. júl. 17. 08:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért kezdtem el aggódni mert mindenki azt mondta hogy hülye vagyok ha elmegyek.Persze a nagyon fogok vigyázni.Az orvos azt mondta hogy betartva a szabályokat(palackozott víz,gyümölcs,zöldség,saláták evése nem megengedett),mehetek.
2008. júl. 17. 09:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Még kérdezném a 2.válaszolótól:Te bemész e tengerbe fürdeni vagy esetleg az ott lévő medencébe???
2008. júl. 17. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam Tunéziában! Csak a szállodában ettem és gyümölcsöt is csak meghámozva, minden ital csak palackos legyen! Szerintem ha mész még külön buszos kirándulásra ott nagyon vigyázz inkább ne egyél máshol a szállodán kivül!! DE szólj az idegenvezetönek hogy terhes vagy ő külön szólni fog ha valamilyen étel veszélyes vagyis jobban odafigyel rád! A tengerviz meg a legjobb terhesen mert nem maradnak meg a bacik benne! Nyugodtan fürödjél, persze ne töltsél órákat a vizben! Én vettem egy gumimatracot azon sokat lebegtem a vizen de mindennap úsztam is!! Minden jót! 23 hetes kismama
2008. júl. 17. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Érezd jól magad! Isteni lesz! Ne aggódj, ha vigyázol nem kap el a Fáraó átka! Az a lényeg, hogy ne egyél össze mindent! Elég nagy a csábítás, nehéz lesz ellenállni, de a pocaklakód miatt úgyse eszel össze mindent! A lényeg, hogy ha valamit kiszedsz és nem ízlik hagyd nyugodtan a tányéron. (ahogy az oroszok :-( ) Nem fognak rtád csúnyán nézni, ne legyél jól nevelt kislány, hogy mindent meg kell enni! :-))) Amikor mi voltunk volt velünk egy kismama és semmi baja nem volt, bár ő reggelenként megivott 2 cent pálinkát. Azt mondják ennyi a bébinek se árt! Persze ezt mindenki maga dönti el! Jó utat! És sok naptej! Fürdés után vegyél át száraz fürdőrucit, bár 2 perc alatt megszárad a melegben...
2008. júl. 17. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, jó nyaralást!

Amire még figyelj, hogy fogmosáshoz is palackozott vizet használj! Ha pedig fürdenél inkább a tengerben fürödj, mint a medencében. Érezd jól magad

2008. júl. 17. 15:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!!!Különben nekem is azt mondták hogy 3cent konyakot igyak meg reggel és attól semmi bajunk nem lesz.
2008. júl. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!