33hkm vagyok, a köldököm felett 10cm-re gyakran és hosszan érzek fájdalmat-kívül, lehet a baba része nyomja belül a pocakom?
Figyelt kérdés
mindig ubyanott érzem, főleg ha talpon vagyok, ha lefekszem idővel elmúlik, de már elég kellemetlen, pedig egy kicsit sem vagyok kényes2014. jan. 14. 10:29
1/3 anonim válasza:
SZia!
A kisbaba ilyenkor már valószínűleg be van fordulva, vagyis felfelés kalimpál a lába, a gyomrodnak pedig már nincs is helye. Így sajnos ha beékeli a talpát, vagy a térdét a gyomrodhoz, rekeszedhez, lehet kellemetlen, főként ha megszerette azt a pozíciót. Ilyenkor már képesek mindenhol nyomni, és a tüdődnek is kevés a hely, a légzés is nehezebbé válhat, ez is okozhat fájdalmat.
Azért említsd meg a következő védőnői vagy orvosi látogatáson, de ez úgymond természetes.
Kitartást!
31+4 hkm
2/3 anonim válasza:
Kívül érzed?... énis szoktam ilyet kb ahoz tudnám hasonlítani mintha leakarna szakadni a hasam. :/ eléggé kellemetlen, és általában nekem is akkor jön elő ha mondjuk teszek veszek itthon a lakásban... :/
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :) igen kívül érzem, de ha kitapogatom érzem hogy belül ott van a lába, vagy valamije :) és mindig ugyanott nyom.
2014. jan. 14. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!