Mit tegyek, ha 17 évesen terhes vagyok, el akarom vetetni, de a szüleimnek nem szólhatok róla?
Szüld meg, hidd el, megéri, a szüleid pedig ble fognak nyugodni, még örülnek is babának. Én pont ilyen helyzetben voltam, de a babát választottam, és most nagyon boldog vagyok... Persze nem volt könnyű, de az a kis csöppség mindenért kárpótol..
Nem csak az ő életéről van szó, hanem a későbbi testvérei életéről is... Nem olyan sima ügy ám újra teherbe esni vagy szülni utána! A gyerekek adnak értelmet az életnek. Ne foszd meg magad tőlük!
És a szülői beleegyezés milyen formában történik? Alá kell íratnom velük vmit vagy nekik is beszélniük kell az orvossal?
A lelkiekről még annyit, hogy a barátom szerencsére mindenben támogat és a pénzt is összeszedjük vhogy. Egyedül a szülői beleegyezéssel van a probléma.
Miért érzed úgy, hogy nem szólhatsz nekik?
A lányuk egészségéről van szó, no és az unokájukról, akiben ugyanúgy benne van az ő vérük is!
Ez nem olyan dolog, amit el lehet hallgatni előttük. Most ezt el kell mondanod nekik, ilyenekben nagyon fontos az őszinteség és a bizalom. Hiszen ha a szüleidre nem számíthatsz ilyen fiatalon, akkor kire akarsz?
Kemény anyagi vonzata van, akárhogy döntesz.
Elhiszem, hogy nehéz, de beszélj a szüleiddel, akár az orvosod segítségével, vagy egy olyan személy jelenlétében, akiben megbízol!
Szia!
Ezt titokban nem fogod tudni megcsinálni,mert nem vagy 18 éves. Mivel valamelyik szülővel kell menni a tanácsadásra.ott rengeteg kérdést tezsnek fel. MInd neked és vagy anyukádnak vagy apukádnak alá kell irni a papirt. Az árat nem tudom,de ahogy hallottam 20 ezer körül van. Én is átestem ezen annak idején és tudom,hogy működik.
Mindenképp beszélj a szüleiddel. Tudom nehéz,de nincs más választásod.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!