Úgy sajnálom őket.De ők betegek voltak és azért halt bele az egyik a másik pedig intenzíven van. Vagy a terhesség gyengítette le és ez a h1n1 volt még a plussz rá.Mi most dolgozunk a babán és nagyon félek tőle, nem akarom hogy úgy járjak mint ők.Inkább leállunk a dologról.Az oltást nem akarom beadatni, nem szimpatikus.
A cikkben csak a pesti kismamáról írnak, de én szegedi vagyok és most hallottam eüs-től, hogy a szegedi kismamának meg a babáját nem tudták megmenteni.
Pár napja kaptam ezeket a linkeket. Én nem oltatok. Nem ez a két link miatt, hanem egyszerűen össze vissza beszélnek erről az oltásról.
Az ember elgondolkodik azon is, hogy amikor fáj a fejem bevegyek-e egy panadolt vagy egy felet, de inkább nem, hogy a babámnak ne legyen semmi baja, és oltassam be magam egy ilyen szerrel?! Azt sem tudják mi a fene...én nem kockáztatok. Egészségesek vagyunk, remélem elkerül a vírus, sok gyümölcs, zöldség...
Mindenkinek jó döntéshozást kívánok!
25 hetes km
2009. dec. 1. 11:11
14/22 A kérdező kommentje:
Jaj,inkább ne néztem volna bele.Igaz nem tudok angolul, de a képek borzalmasak.
2009. dec. 1. 11:16
15/22 anonim válasza:
Minegyik kismamáról azt írják H1N1 GYANÚS!!!!! Nem is biztos h azok, lehet a szezonális influenza volt!
2009. dec. 1. 11:22
16/22 anonim válasza:
Csajok! Inkább mindenki mondjon el imát értük,családjukért.szörnyű tragédia ami történt.
Mikor olvastam a hírekben nekem még a könnyeim is folytak.
2009. dec. 1. 12:18
17/22 anonim válasza:
szàlljatok màr magatokba es oruljetek, hogy nem ti vagytok ezekben a hirekben. ahelyett inkàbb le es felpontoztok itt a fòrumon,mintha az èletetek mulna a pontoktol!ez egy kicsit nevetsèges felnott èdesanyàktòl. inkàbb segitsètek egymàst!
mindenki dontson a legjobb belàtàsa szerint, ami a vedooltàst illeti. ezt nem lehet ràeroltetni senkire es viszont. èn szàndekosan nem irom le a vèlemenyemet errol a betegsegrol, mert lassan mar politikai maganugy lesz ebbol a kèrdèsbol.
boldog es egèszsèges babavàrast kivanok mindenkinek oltàssal vagy anèlkul is!
rèszvetem a kismama csladjànak, szornyu lehet...
2009. dec. 1. 14:09
18/22 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de az link, ahol kepek vannak deformalt babakrol, az nem az oltas miatt van!!!! En ezeket a kepeket lattam, amikor a Pecsi Orvosi egyetemen tanultam szülesznönek es ezek a kepek a Contergam esetröl szamolnak be!!!!! NEM az oltasrol. Es nem tudom elhinni hogy hogy lehet vki ilyen aljas, hogy (nem a valaszolora gondolok) hogy ilyen kepekkel visszaelve riogatja a terhes nöket, ahelyett hogy az egyetlen mentsvärat jelentö oltast tamogatna. En is terhes vagyok es megkaptam az oltast, azota nyugodt vagyok, mert megvedtem a babam es sajat eletemet. A nögyogyaszom egyertelmüen es biztosan mondta, h Nincs magzatkarosito hatasa. Vannak terhes nok, akik sokkal durvabb gyogyszert kenytelenek szedni a terhessegük alatt betegsegük miatt es teljesen egeszseges gyermeket szülnek. Egy orvos sem mondana h oltassunk, ha bajt okozna. Tanultak a Contergam esetböl. Mi meg tanuljunk az elhunyt kismama eseteböl.
2009. dec. 1. 17:55
19/22 anonim válasza:
csak ere válaszoljanak akik oltást jónak látják!!!!!!Mért nem mondják hogy legtöbben még kismamák is simán túljutnak ezen a fajta influenzián?????mért nem mondja a tv ez meg ez elkapta és rendejött pár nap alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert azlenne a fer,hogy ezt is mondanak meg azt is!!de itt a tv ben csak az megy hogy ez meghalt az meghalt!!!!!!!!!!de könyörgöm azt sem tudják pontosan miben halt meg!!!!!!!!mert az nem válasz hogy h1n1 gyanus!
2009. dec. 1. 19:11
20/22 anonim válasza:
pontosan tudják, szívem, h1n1 fertőzés okozta szövődmények miatt halt meg. És azért mondják ennyit, hogy ez veled, vagy mással ne történjen meg, hogy tudj ellene védekezni (oltással). Érted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!