Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megírnátok a véleményeteket a...

Megírnátok a véleményeteket a terhesség 9 hónapjáról!?

Figyelt kérdés
23 vagyok,és tervezek gyereket,de szeretném tudni hogy fog eltelni az a majdnem 1 év.minden érdekel,a rossz is(pl:aranyér,hátfájás,stb..) van aki nem olyan nyügösen viselte végig ezt az időszakot? és maga a szülés katasztrófa volt? De hát sokan túlesnek rajta,és nem halnak bele. :)

2014. jan. 11. 13:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én voltam a 4. válaszoló, és a 9. is :) Szóval nekünk 2 x 2 méteres ágyunk van, de szerintem 160cm széles is bőven elég, bár ahogy nő a gyermek, egyre több helyet foglal el, mert kiterülve alszik :) Arra kell figyelni, hogy ha már többet mozog, akkor ne történjen például olyan, hogy a két matrac közé becsúszik vagy magára húzza a takarót, vagy a párna alá kerül. Nekünk egyben van a matrac és én párna nélkül alszom, így ezek a dolgok nem jelentenek veszélyt. Nekünk így jó, hogy velünk alszik, de van, aki arra esküszik, hogy külön ágy, külön szoba. Mindkettőnek van előnye és hátránya is. :)

6 órán belül született meg a fiam, nem volt olyan vészes, azt hittem, jobban fog fájni, szerencsés vagyok, hogy nem szenvedtem nagyon, viszont nagy volt a baba, kereken 4kg, így repedtem is, plusz a gátmetszés.. Nagyon fájt a szülés utáni 1 hét, alig bírtam ülni, de muszáj volt.

De megérte minden szenvedés, kárpótol érte a baba :)

2014. jan. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!