Felfázás ellen valami ötlet?
Szedhetsz tőzegáfonya kapszulát, azt szabad várandósoknak is.Igyál sok folyadékot, és 1 hét múlva érdemes lenne megismételni a vizelet vizsgálatot.
Gondolom nem volt vészes a felfázás azért nem kaptál gyógyszert.vnő
Én javaslom, hogy menj másik orvoshoz!
Vizelettenyésztést csináltak vagy csak szimpla vizeletvizsgálatot?
Mert a tenyésztésből kiderülne, hogy milyen kórokozó és milyen számban van jelen a vizeletben.
Amúgy én azt gondolom, hogy baromi nagy felelőtlenség volt, hogy nem kaptál gyógyszert.
Ugyanis ilyenkor antibiotikumot kellett volna kapnod, ami kiöli a baktériumokat a szervezetedből.
Ugyanis ami tanácsot kaptál, azzal csak a tüneteidet fogod enyhíteni, de a fertőzés ott marad.
És ha még jobban elszaporodnak a baktériumok, netán még jobban húzódik erre-arra, akkor nagyon könnyen vesemedence gyulladásod is lehet.
Én ezzel nem játszanék, mennék másik orvoshoz, hogy csináljanak rendes vizsgálatot és írjanak fel gyógyszert!
A tőzegáfonya kapszula nagyon jó húgyuti fertőzésre, de olyat vegyél, amiben nincs más, mert terhesen sokminden ellenjavallt. A herbáriában vagy gyógyszertárban mindenképp mondd, hogy terhes vagy.
Igyál sok folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!