Chritine kérdése:
Nem kevés ennyi súlygyarapodás?
Figyelt kérdés
22+1 hetes kismama vagyok és csak 4 kg-ot híztam ez nem kevés így ?2014. jan. 10. 10:33
2/7 anonim válasza:
nem, sokan még ennyit sem hiznak eddig. Van aki meg össezsen hizik 6-7 kg-ot. Nincs is olyan igazán hogy kevés súlygyarapodás. Sok nö a 20. hét körülig egyáltalán nem is hizik. van aki meg rögtön az elején is. Ismerek ilyet is olyat is. Söt egy ikres barátnöm az elején fogyott 4-5 kg-ot. A végére (36. héten szült) 5kg-mal volt több mint szülés elött. Mindkét baba 2kg körül volt és egészségesek. Epe problémája lett terhesség alatt amit azóta meg is mütöttek, emiatt diétáznia kellett ezért sem hizott sokat. Most olyan vékony mint 15 éves korában a babák nyáron születtek.
3/7 anonim válasza:
Én a 26. héten tartottam 3,5 kg-nál, úgy hogy nem hánytam, és nem volt hányingerem az elején.
Most a 31. héten olyan 6,5 kg-nál tartok. Minden korábbi ruhám jó rám kivéve a hasamnál a nadrágok és a melltartóm.
De a korábbi téli kabátomat hordom.
4/7 anonim válasza:
En meg csak 2.5 kg-t hiztam :)
21+3 hkm
5/7 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató :)
2014. jan. 10. 12:50
6/7 anonim válasza:
32+5 hetes vagyok, eddig 5 kilót híztam. Szerintem nem kevés.
7/7 anonim válasza:
36-dik hétig 6kg-ot híztam, és +10kg lett a vége. Egyáltalán nem kevés a hízásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!