5 hete verző hematomara van esely, hogy felszivodjon valamikor?
Tulajdonképpen a pozitiv tesztem ota verezgetek.Mara teljesen elvesztettem a hitemet.Nagyon elkeserit hogy ahanyszor wc utan torlok,mindig verzek.
Volt valaki igy? 9 hetes vagyok es azt olvastam hogy minnel idosebb a terhesseg,annal kisebb az esely arra,hogy felszivodik...
Koszi a gyors valaszt...9 hetesen kezdtel el verezni is?
En sajnos nem kaptam gyogyszert,azt mondtak pihenjek sokat...Ezt is csinalom 5 hete de semmi valtozas...
Nagyon felek!!!
Koszi 2-es valaszolo kicsit megnyugtattal...Akkor talan van esely...
Gratulalok a kislanyodhoz!! :))
én is 5-tol 9. hétig véreztem, barnáztam felváltva, és néha gorcsoltem is. aztán abszolut semmi. a 14 héten visszajott egy hétre megint, azután már nem volt abszolut. sot nekem volt még cisztám is hatalmas, viz a hasuregben szoval sok minden. kitartás. sok pihenés kell. esetleg magnéziumm, c vitamin, utrogestan vagy duphaston.
szoritok!
30 hetes kismama
Szia,
Én is a pozi teszt után kezdetem el vérezni,de én kapatm gyógyszert?hogy lehet hogy neked nem adtak??fogadott dokid van vagy kórházba mentél?
Amúgy ne aggódj,és ne add fel a reményt!Barátnőm kb a 13.héten kezdett vérezni,de durván!nem csak vérezgetett,hanem konkrétan azt hitte elvetélt!Aztán kiderült,hogy csak hematóma, feküdt,és a 18. hét környékére fel is szívódott neki.De végig vérezgetett.
Van remény:))
Amúgy nekem meg pont a 9.héten szívódott fel,azóta 1 éves a fiam:D
A gyógyszerre én rákérdeznék azért...
E-vitamint kellett nekem szednem, mikor véreztem a hematóma miatt.
Már majdnem két éves a gyermek és az igazak álmát alussza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!