Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészekben képződő cisztára...

Petefészekben képződő cisztára milyen gyógyszert adnak, hogy felszívódjon?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer volt. Nem kaptam rá semmi gyógyszert (a fogamzásgátlót ugyanúgy kellett tovább szednem mint előtte) Csak kontrollra kellett visszamennem. Az első magától felszívódott, a másodikat le akarták már szívni, de a műtét reggelén kidurrant és így nem kellett semmit tenni. Ez 10 éve volt, azóta nincs.
2009. ápr. 12. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez befolyásolhatja a menstruációt? Gondolom fog.gátló mellett ugyanúgy rendben volt (rendben megjött) a mens.szerű vérzés.
2009. ápr. 12. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Rendben megjött, de a második amikor kidurrant, akkor egy nagy vérzés volt. A ciszta méretétől és a hormontermeléstől függően befolyásolhatja a menstruációt, de lehet, hogy ilyen tünete nincs.
2009. ápr. 12. 12:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Végülis igazad van...

A tüsző termeli az ösztrogént, amitől pedig vastagodik a méhnyálkahártyám folyamatosan. Van egy nagy tüsző, ami neadj'Isten ne legyen ciszta, de nem reped meg, így a vastag méhnyálkahártya esetben leválása során erős vérzés lehet.

2009. ápr. 12. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én norculutot kaptam rá, devan aki duphastont ir, ezek a gyógyszerek kifakasztják a cysztát!

Én 10 napig napi egyet vettem be belőle és az utolsó gyógyszer utáni napon már meg is jött a mensim, sokkal erősebben, tehát kifakadt! :)

Majd az ultrahangos kontroll is ezt igazolta!

2009. ápr. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!