Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normälis ha nem kivänom a...

Normälis ha nem kivänom a sexet terheség alatt? Csak az orälist, de azt is havonta egyszer. Meg nem fér be a maktol jobban a pénisz utänna mär fäj ugyhogy nem is eröltesük. Volt valaki igy? 19 hkm

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én végig kívántam és jó is volt nagyon!:-)

(Nem a kérdéshez tartozik,de ez az "eröltesük" ki üti a szemem!)

2014. jan. 9. 19:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Én terhesség alatt mégjobban kívántam a szexet. De mindenki másképp éli meg a terhességet.
2014. jan. 9. 19:48
 3/15 A kérdező kommentje:
kètszer probältuk mert kivänjuk egymäst nagyon,de amikor odajutunk vagy megilyedek vagy valamilyèrt nem mèn bèlyebb ès maradunk az orälisnäl.azè kèrdeztem hogy mäsnäl is volt.
2014. jan. 9. 19:50
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

Elmebeteg!Elobb kezd el az altalanos iskola elso osztalyat,es ha ott megtanultal helyesen irni,akkor gyere vissza es poenkodj!

MAKK 2 K!UTANA 1 N!EROLTETJUK NEM !!!IDIOTA!!!!

2014. jan. 9. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:

EROLTETJUK-NEM EROLTESSUK!

Ezt akartam irni...

2014. jan. 9. 19:57
 6/15 anonim ***** válasza:
1terhessegem alatt nem kívántam cseppet sem, féltettem a babát meg nem igazán voltam rá hangolva! 2dik terhesseg alatt minden oraban tudtam volna szeretkezni a férjemmel és sokkal jobban élveztem mint általában!
2014. jan. 9. 19:59
 7/15 A kérdező kommentje:
jò szerintem meg többet èr,ha te csendben maradsz.rossz indulatu embereket nem kèrdeztem.szèpen nem lehet vàlaszolni.köszi aki normàlissan ìrt.
2014. jan. 9. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Nekem ez a második terhességem, mind a kettőnél, mintha becsukták volna a kaput, pedig a teherbe esésig aktív és kielégítő volt a nemi életünk.

Erőltetni semmiképpen sem szabad, nehogy kárt okozzatok benned. Maradjon a "megoldjuk másként", de ne erőszakoskodjatok.

Szülés után, amikor már lehetett, nagyon szépen, magától visszaállt minden az eredeti állapotra.

2014. jan. 9. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:
En a lanyaimmal mukodtem kozben is a kisfiamnal legutobb (1 eves) nem kivantam cseppet sem,nem is eroltettuk a dolgot! Igazabol mostansag alltam nagyjabol helyre ez ugyben .:)
2014. jan. 9. 20:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
hat ha nem men belyebb ne eroltessetek heheheheheheheh :)))))
2014. jan. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!