Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, és...

7 hetes terhes vagyok, és eddig még nem volt hányingerem, azon kívül hogy a mellem fáj és a méhem szúr semmi más bajom nincs! Ez valami rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egész terhesség idején nem volt semmi tünetem. Nem jelent rosszat, csak annyit hogy a szervezeted jól viseli az áldott állapotot.
2013. dec. 28. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs hányingered, akkor örülj, én első fiamnál sokat hánytam, másodikkal még hányingerem sem volt, de ha szúr a méhed az lehet gond, kérdezz rá a dokinál.
2013. dec. 28. 08:02
 3/6 anonim válasza:
Szerencsére a rosszullét nem kötelező terhesség alatt. Én 4 terhesség alatt nem voltam rosszul és egészséges terhességek mellett egészséges gyerekek születtek. A méh körüli szurkáló érzés sem jelent feltétlenül rosszat. Elkezd nőni a méh,ezt érezheted. Persze,ah mész az orvoshoz említsd meg neki.
2013. dec. 28. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Orulj neki :-)

A lanyomnal semmi bajom nem volt nekem sem. Most viszont allandoan rosszul vagyok, de ez is csak a 8. hettol kezdodott.

Minden terhesseg mas, abszolut nem jelent rosszat :-)

2013. dec. 28. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztatóbbnál biztatóbb szavakat, most egy kicsit meg nyugodtam :)
2013. dec. 28. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, még bőven jöhet! Nekem a 8.héttől a 13ig volt hányingerem :P Még bármi lehet
2013. dec. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!