Szerintetek mi a jobb? Ha egy kismama, aki már 11 éve napi másfél dobozzal szív hirtelen teljesen abbahagyja a cigizést, vagy még elszív napi 1-2-3 szállal, hogy a nikotinhiány miatt ne lépjen fel nagyon nagy mértékű stressz?
"vagy a párom fog behisztizni, ha rágyújtok."
A legegyszerűbb lenne, ha a párod is leszokna!
Egyébként se használ, ha ő is cigizik. Rontja a sperma minőségét, a kisfickók mozgékonyságát.
szerintem tedd le,elhatározás,meg mondjuk az,h te hogy viszonyulsz ahhoz,ha egy terhes nőt látsz dohányozni...
Nekem őszintén szólva hányingerem van tőle,gusztustalannak tartom,hogyha egy nő ennyire nem foglalkozik azzal,h egészséges gyereke legyen..Tudom,számtalan más gebasz is lehet,de ez pont egy kiiktatható tényező...Így nem is volt kérdés,h azonnal abbahagytam,pedig meglepetés terhesség volt,cigit és terhességi tesztet vettem aznap reggel a boltban,a cigiből egy szálat szívtam el,még a teszt előtt...
nem mondom hogy cigizzen terhesen de hányan vannak akik végig dohányozzák a terhességet és semmi extra nem történik!
meg aki cigizik és közbe terhes lesz meg ilyenek tudom hogy nem egészséges nem kéne cigizni nem tesz jót a babának de úgy tudtok néhányan drámázni!....
nem rég olvastam itt valaki írta hogy bizonyítottan a cigi miatt vetélt el! pedig csak pár szálról volt szó!
mi meg pedagógia órán tanultuk hogy terhesség alatt dohányzás és sírósabb lesz a baba mert elvonási tünetei lesznek!
ez dúrva egy újszülött csecsemőnek cigielvonási tünetei vannak!!
ne cigizz ennyit meg tehetsz érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!