Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Canesten Creme mennyire...

A Canesten Creme mennyire veszélyes a testem területére kenni? Lent részletezem

Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok, Pityriasis Rosea ( rózsahámlás ) áldozata lettem :(( a börgyógyász azt mondta,hogy Canesten kenöcsöt heti 2 alkalommal kenhetek a testemre. Inkább a hátamon,nyakamon,melleimen,combjaimon és fenekemen alakult ki több rózsahámlás ,írtóan viszket, de én féltem a kisbabám,hogy esetleg megártana neki? Börgyógyász azt mondta,hogy nem árthat,de ebbe vannak még más anyagok is Clotrimazolon kivül. Az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek ártanák a kisbabámnak ha kenöcsözném magam evvel a krémmel? Terhes nöknél még nem volt ilyen tapasztalat,hogy kárt tegyen volna, de sosem lehet tudni......... Véleményeiteket várom,köszi :*

2014. jan. 8. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt ez a betegség és nagyon egyik krém sem volt rá jó. nagyon lassan gyogyul kb 9-10 hét. Biztos hogy rózsahámlás csak mert az nem igazán viszket? nekem egyáltalán nem viszketett pedig nagyon súlyos volt még vérvétlre is elküldtek merthogy ennyit még nem láttak, egyedül az arcomon nem volt. Canestent kismamák ahsználnak hüvelygombánál tehát nem hinném hogy ártana a börödön.
2014. jan. 8. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem adtak rá semmit o.O Nem tudom használt volna e bármi, szóval erről nincs tapasztalatom, viszont nekem olyan 4 hét alatt szépen elmúlt. Egy tanácsot kaptam, hogy víz ne érje, naaagyon gyors zuhany és ennyi volt a pancsolás :)
2014. jan. 8. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Jah, igen és ah az előttem lévő Kedves válaszoló írta, nekem sem nagyon viszketett :) pedig nekem nem volt ennyire durva mint neki. Bár, lehet a terhesség miatt jobban elő jön, én éppen csak 8 hét körül jártam ha, jól emlékszem, de ugye van ilyenkor is alapból bőven viszketés, most már tudom :D (2. válaszoló vagyok)
2014. jan. 8. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :) :) én ott cseszem el mindig hogy órák hosszát fürdök forró vízzel, így persze hogy úgy nézek ki mint egy leprás... nagyon izzadok a terhességgel mindig melegem van attól is szaporodnak rajtam, remélem a Canesten nem fog mellékhatásokat a kisbabámra nézve okozni :( elsö kisbabánk lesz, nem szeretném ha balul sülne el,vagy hogy elvetéljek :(
2014. jan. 8. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
világos kicsi barna foltok, de utálom magamon nagyon :((
2014. jan. 8. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok még mindig a második válaszoló :) Nekem nem barna, hanem tengernyi naaagy piros foltom volt, ennyiben más volt az én betegségem még tünetre, a viszketésen kívül. Nekem tényleg a fürdést tiltották! Nagyon is kerültem :) nekem nagyon jót tett, de mást sajnos nem tudok javasolni, nekem sem tették :( :/ Mihamarabbi gyógyulást és boldog baba várást :3 :)
2014. jan. 8. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a nőgyógyászok rendszeresen írják fel gombás fertőzésre van akinek hónapokig, mert visszatér a fertőzés. Úgyhogy olyan veszélyes nem lehet. Én is használtam terhesség alatt egy ideig...
2014. jan. 8. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek kedvesek vagytok nagyon :* :* :* hüvelygombám még nem volt eddig soha,és most terhességnél sem jelentkezett :)
2014. jan. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!