2adag canesten combi kezelés után használjak Lactofeel hüvelygélt? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Ilyet még nem használtam.Az orvosom mindig ezt javasolja ha ugy érzem nincs valami rendben,de most hogy elhasználtam 2x3db canesten hüvelytablettát gondoltam nem lehet rossz a hüvelyemnek,csak félek attól hogy csípni fog,mert utánna néztem és sok helyen irták a csipő érzést.
Ha csip hogy mossam ki?
27hkm
2013. nov. 15. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a lactofeel-t de nekem a nőgyógyász ajánlott a canesten kúra után hüvelyflóra helyreállító kapszulát, szóval az ötlet biztos jó. (30 hetes voltam akkor, mikor javasolta)
2/3 anonim válasza:
Biztos nem árt, ha használod. Viszont azt nem tudom, hogy a csípő érzés a hatás miatt van, vagy esetleg mellékhatás. Ha hatás, akkor ne mosd ki, ha nem muszáj nagyon. Ha mellékhatás, akkor szerintem tiszta vízzel, vagy kamillás ülőfürdő.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én használtam már, nekem nem volt gombás fertőzésem, csak egyszerűen kicsit el voltak szaporodva a normális baktériumok a kenet szerint, erre írták fel. Nekem egyáltalán nem csípett, és használt, utána már rendben volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!