Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fenékcsont fájhat terhesség...

Fenékcsont fájhat terhesség miatt/alatt?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeséget kérdezek...21 hetes terhes vagyok, és nagyon fáj a fenékcsontom napok óta, leginkább azokon a napokon mikor dolgozom (irodában 12 óra) van erre valami gyógymód?

2014. jan. 8. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen fájhat. Ahogy haladsz a hetekkel valószínüleg rosszabb lesz. Nekem legalábbis így van; semmi sem segít nekem. Max a tudat hogy nemsoká megszűnik.

35 hkm

2014. jan. 8. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, féltem, hogy hülyeséget kérdezek és kinevetnek....

hát akkor várunk, amig eltelik a második félidő is :)

35 hetes kismama neked pedig kitartást, már nincs sok :)

és sok egészséget :)

2014. jan. 8. 16:22
 3/4 piroska és a farkas ***** válasza:
hajjaj, de még mennyire, hogy fájhat...megfordulni sem tudok tőle az ágyban rendesen... de csak jobb lesz egyszer :) Kitartás mindenkinek :)
2014. jan. 8. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Másodikkal vagyok 22 hetes, és borzasztó. Az elsőnél is már kb 18 hetesen kezdődött, és szülés után is kellett jó pár hét mire elmúlt. Tehát sajna csak az fogja megoldani. Egyszer éreztem ilyen fájdalmat, terhességen kívűl, mikor fenékre estem görkorcsolyázás közben :-DDDD akkor csak 1 hétig fájt... kitartás...
2014. jan. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!