33 hetes kismama vagyok.32. héten a babám 2kg14dkg volt, átlagosnál nagyobb. Ez baj?
Szerintem nem nagy a babád. A cukorhoz sajnos nem tudok érdemleges vélaszt adni.
40km
Cukorról én se tudok, viszont ne hidd el, amit az uh-n becsülnek. Hülyeség, simán tévedhetnek akár 500 grammot is.
Az én környezetemben senkinek még csak meg sem közelítették. Szóval lehet, hogy a babád csak 1,5 kiló.
Barátnőmnek olyan durván tévedtek, 4 kilósra becsülték a babáját, erre 2,5-lel született. Nekem azt mondták, még a 3 kilót se fogja elérni, erre 3,5 lett.
Cukros voltam szintén (200 garmmos diétán voltam a 27. héttől)
30+1en volt a lányom 1672 gramm, 37+1-en 3300 gramm, született 3950 grammal akiírt napon
(Én csak 12 kg-ot híztam és szülés után is ua voltam mint szülés előtt.)
Amikor a nagyfiammal voltam terhes , ő teljesen átlagos mértű volt a 30. hét környékén (már nem emlészem, hogy pontosan mennyi)
Viszont arra már igen, hogy ő a 37+6-on már 3600 gramm volt és 40+6-on születtett 4400 grammal. És akkor nem voltam cukros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!