Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Napok óta majd...

Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?

Figyelt kérdés
ezzel mennyire ártok a babának?nem szándékos mert őt féltem de már nembírom tovább
2008. júl. 16. 11:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

javítás: vagyok!

ui: nem fogok itt leállni vitázni, nem azért jött létre ez a fórum, úgyhogy számomra téma befejezve

2008. júl. 16. 21:05
 32/33 anonim ***** válasza:
66%
Haat eleg undorito emberek irtak ide! Azzal a valaszoloval, aki azt irta, mi lesz ha majd a ba sir teljesen egyetertek! Szerintem a madarcsicsergesnel nincs is szebb, es talan orulni kene neki, hogy ennyi meg jut nekunk!! En masfel evig eltem a Heathrow repuloter mellett! ketpercenket hatalmas repulogepek szalltak el a haz felett! Ugyhogy oruljon az aki madarcsicsergest hallgathat, nem egy nagyvaros zajat! Sajnalom azokat az embereket, akiknek ez a legnagyobb problemajuk, na meg az idegbeteg kismamakat, biztos jot tesznek a babajuknak! De csak az eszukhoz tudom merni!
2008. júl. 17. 13:08
 33/33 anonim ***** válasza:

Na ez Magyarország. Felteszünk egy kérdést, és kialakul egy szánalmas vita, az egyik szélsőség szerint hülye madarak, mi a francnak léteznek, a másik szerint rossz anya leszel, mert nem bírsz aludni az állandó csipogástól...

Kedves Kérdező, sajnálom, hogy ez lett a kérdésedből, ne is foglalkozz ezzel, legalább emiatt ne idegeskedj! Megértelek, kitartás! Inkább nem írok tanácsot, mert a végén megköveznek itt az állatvédők is, meg az embervédők is!

Emberek, nyugi! Zárjuk le a témát, menjetek máshova őrjöngeni! :) Ez békítő szándékú hozzászólás akart lenni... :)

2008. júl. 21. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!