Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?
Te is anya leszel,úgyhogy a fészkét ne üsd le,mert elpusztulnak a kicsinyei!
Vegyél viaszos füldugót a DB-ben vagy a gyógyszertárban,azzal nyugodtan aludhatsz.Ha pedig ideges vagy vegyél be Hova nyugtatót.Ezt terhesen is lehet és vény nélkül kapható.
Ne idegeskedj,pláne ne madárcsiripelésen.Az olyan szép!Örülj neki,hogy nem kamionok dübörgését kell hallgatnod!
Elsőnek üzenem:"biztos találtak más helyet.."
Pláne a repülni nem tudó kicsinyek,akik a betonon végezték!
Szép dolog!
Nalunk is ugyanez van.
De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan.
Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)
Aludjál másik szobában,ami nincs olyan közel a teraszhoz.A füldugó tényleg nagyon jó és nem csak ilyen esetben.Olyan kipihent leszel,ha ezzel alszol,majd meglátod!
Ilyenre pedig ne is gondolj,hogy levered a fészket!Nem is értem hogyan jutott eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!