Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Napok óta majd...

Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?

Figyelt kérdés
ezzel mennyire ártok a babának?nem szándékos mert őt féltem de már nembírom tovább
2008. júl. 16. 11:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%

Szia! 38 heyes kismama vagyok. KB 4 hete tortent amikor egy jeg eso utan is madar csicsergesre lettunk figyelmesek a ferjemmel. Kineztunk az ablakon es ott talaltunk 4 fecske fiokat dideregve es sokkos allapotban. A jeg leverte a feszkuket ami a 3dik emeleten volt es ok leestek az ablakunk ele. Eszrevettuk, bevettuk oket, kosarkaba tettuk es elkezdtuk gondozni oket. Az elso nap az egyik megdoglott de a tobbi megmaradt. Nagyon kicsik voltak csupa pihe volt a testuk, igy repulni nem tudtak. Egy hetig bent tartottuk a hazban mert hideg volt es feltunk hogy elpusztulnak azutan kitettuk az erkelyre oket. Minden nap 2szer etettuk. Szep lassan elhult a pihejuk es megtollasodtak. A ferjem aki nagyon ragaszkodott hozzajuk meg repulni is tanitotta oket. Amikor annyira felerosodtek maguktol elrepultek es tobbet nem jottek vissza. Nagyon jo erzes volt hogy meg tudtunk menteni 3 fecske fiokat. Ha mi nem gondoztuk volna biztos elpusztultak volna.

Ok is sokat csipogtak ( es mi egy hetet a szobaban tartottuk oket) de minket egyaltalan nem zavart. Olyan edesek voltak. Persze nem vagyunk egyformak. Ami engem nem zavar azt mast nagyon kiborithatja. Csak annyit tudok javasolni hogyha van egy mod is ra koltozdest el vagy talaj ki valami olyansmit ami neked es neki is jo. De ne old meg!!!

2008. júl. 16. 15:18
 22/33 anonim ***** válasza:
31%

Arra senki se gondol, hogy mennyi mindent el lehet kapni egy madártól?

Mindegyik gusztustalan, tele van atkával. Ha a macskám megfog egyet csak azért veszem ki a szájából, hogy szegény cica nehogy elkapjon valamit.

De csak hagyjátok, sőt! Majd ha a baba megszületik, tegyetek fészket a szobájukba.

Atyaég...

2008. júl. 16. 15:40
 23/33 anonim ***** válasza:
73%
Utolso valaszolonak uzenem! A te rosszindulatossagod es a szivtelenseged tobbet art madarnak,embernek mint egy olyan allat ami meg fioka es segitsegre van szuksege hogy eljen. Szerintem a te macskad sokkal koszosabb mint az a harom fecskefioka egyutt. Inkabb arra kellen evigyazz nehogy elkapj tole valami fertozest Pl. toxoplazma
2008. júl. 16. 15:57
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

Meghiszem, hogy a te otthonod tele lehet tetűvel..

Gyűjtögess madarakat engem nem igazán zavar, nem én fogok belepusztulni. És főleg nem az én gyerekem fog atkát enni anyatejjel. Meg mi haszna egy madárnak? Semmi esze nincs csak csipog és idegesít egész nap.

A cicámra ráhibáztál, mert állatorvosokkal van körülvéve.......... Bocsika :)

2008. júl. 16. 16:58
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Gratulálok.Egy pihenésre, nyugalomra vágyó kismama ír, hogy segítséget kérjen, erre a nyakának ugranak undorító stílusban egyesek.Nem tudom, hogy veszik a bátorságot, hogy egy madár csipogásához merjék hasonlítani valakinek a gyermekének a sírását. Vagy neked mindegy?Ezért kár ide írni!
2008. júl. 16. 17:40
 26/33 anonim ***** válasza:
72%

Hát a kérdés is bugyutácska, ha jobban megnézed.

Ha engem valami zavar, akkor tenni fogok a saját nyugalmamért, nem jövök ilyen oldalakra kérdezősködni előtte. Ilyen kérdésre nem is lehet válaszolni. Valaki szereti a madarakat, valaki nem. Tehát a vélemények is megoszlanak.

2008. júl. 16. 19:49
 27/33 anonim ***** válasza:
63%

én vagyok az "undorító stílusban" író..

hát te nem vagy normális!

a föld nem csak az emberé!! ennyi erővel ki lehetne írtani minden állatot az emberen kívül, mert mindegyiknek van valami hibája, ami valakit "zavar"..nem mérgezzük a környezetet így is eléggé, csak azért, hogy a mi életünk kényelmesebb legyen?!?!?!?!?!

istenem, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire önző, kegyetlen barmok..

nem hiszem el, hogy akkora nagy nehézség kibírni azoknak a szerencsétlen madaraknak a kirepülését!!!

hajnalban lehet zavaró, arra ott a fejrehúzott párna, vagy a füldugó megoldásként!

nappal meg be lehet kapcsolni a tv-t vagy zenét, vagy mittudom én!

érdekes, minket egész nap nem zavart a csipogásuk, pedig aztán nálunk mondhatni a házban voltak!!!

lehet lepontozni!

2008. júl. 16. 20:31
 28/33 anonim ***** válasza:
30%

"Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok."

és ha a gyerek fog egész éjjel bömbölni, meg két-háromóránként etetni kell, akkor mennyire leszel türelmes?

értem én a problémát, de azért ez sztem túlzás!

2008. júl. 16. 20:32
 29/33 anonim ***** válasza:
6%
Kedves "undorító stílus"-ban író! Nagyon sajnállak, és nem szerettelek volna ennyire felhúzni, mivel- gondolom- ha ide írogatsz kismama vagy!De(!)- amint látom az állatokkal jobban kijössz, mint az emberekkel, úgyhogy nem értem miért nem állsz ki inkább a kertbe, és csivitelsz ott, ahelyett, hogy nekiugrassz, és sértegetsz olyan embereket- megkérdőjelezhető stílusban- akik Veled nem azonos véleményen vannak. Sok boldogságot!:-)
2008. júl. 16. 20:44
 30/33 anonim ***** válasza:
65%

"undorító stílusban" író vagyok megint :)

te belelátsz a lelkembe is :DDDDD

nem vagy kismama, és képzeld, egész álló nap emberekkel foglalkozom, és eddig még sosem volt panasz se a stílusomra, se a viselkedésemre. talán azért, mert mindenkivel kedves vagyok, de mégis megmondom a véleményem, ha olyan van! nem akartam bunkó lenni, de iszonyat fel tudom húzni magam, ha valaki bántja a védtelen állatokat!

és azért, meg nem ölném meg a madarakat, még nem fogok kimenni csivitelni velük a kertbe..

áhhhhhhhhhhhh

2008. júl. 16. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!