Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes a baratnom?

Lehet terhes a baratnom?

Figyelt kérdés

Eloszor szeretkeztunk, eleg nehezen ment, nem tudtunk vedekezni semmivel, de par perc utan, amikor mar ereztem, hogy nem birnam sokaig, inkabb abbahagytuk, hogy ne legyen baj

szerintetek?

2014. jan. 7. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, mi az, hogy "nem tudtunk védekezni semmivel". Esküszöm, hogy nem sikerül értelmeznem, ez hogyan lehetséges.
2014. jan. 7. 20:05
 2/9 A kérdező kommentje:
nem volt nalunk semmi
2014. jan. 7. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Hallod, ha annyira hülyék vagytok, hogy így szexeltek, akkor komolyan megérdemelnétek, hogy terhes legyen a barátnőd, abból legalább tanultok.

Úriiisten, de én ezt tényleg nem tudom elhinni, hát hogy lehet két gyerek annyira idióta és felelőtlen, hogy elkezd szexelni, amikor még egy gumi sincs náluk???

Igen, az előváladéktól 50% eséllyel lehet.

2014. jan. 7. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Az eseméyn utáni tablettáról hallottatok már?

Az előnedveidtől is teherbe eshetett a csaj, főleg, ha épp a termékeny időszakában volt. Na meg lehet, h fogékony is rá. Van, aki akkor sem esik teherbe, ha szándékosan gyereket akar, másnak meg elég ennyi is.

A legközelebbi menstruációja napján kiderül, h terhes-e.

2014. jan. 7. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2014. jan. 7. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen terhes lehet,nagy az esélye. kérdés miatt,fiatalok lehetek
2014. jan. 7. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
reméljük nincs gondd. gondolom elvetetnétek? azé azt nem kéne h terhes legyen mert nem a baba tehetne róla. istenem én is fiatal vagyok de ha nem tudunk vedekezni nem szexelunk addig. miert nem szed fogamzas gatlot!?? akkor nem kene aggodni :)
2014. jan. 7. 21:32
 8/9 Elsikné Ivett válasza:
Kerdesedbol itelve fiatalok es eleg meggondolatlanok lehettek.Persze ilyet nem mondok, hogy megerdemelnetek, mert egy babahoz felelosseg is kell ha meg nem szeretnetek babat akkor meg van annak is a modja hogyan vedekezzetek.....azert nem a regi vilagot eljuk mar :) eltekintve a hegyi beszedtol a valaszom igen, lehet terhes a baratnod mar maga az elovaladektol is. Legkozelebb kicsit legyetek korultekintobbek
2014. jan. 7. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
hát 18nál nincs több mert egy felnőtt ember tud gondolkozni.
2014. jan. 8. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!