Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehet-e a baratnom...

Terhes lehet-e a baratnom vedekezes nelkuli szex utan?

Figyelt kérdés
A baratnommel szeretkeztunk vedekezes nelkul, a menstruacio utan 3 nappal...mikor ereztem h jon kivettem...de lattam h kicsi lefolyt....utana jol megtorolte, ahogy eszrevettuk h rafolyt:|
2009. aug. 3. 15:38
 1/10 anonim válasza:
Igen,lehet terhes lett.Elso legyen mindig a vedekezes s ez nem hulyeseg.Amugy az elovaladek is tartalmaz elet kepes spermiumokat.Szoval vegyen egy terhessegi tesztet a baratnod s probaljatok maskor vedekezni.Tudod jobb felni mint megijedni
2009. aug. 3. 15:42
 2/10 A kérdező kommentje:
en ertem h vegyen terhessegi tesztet de meg egy napja sincs h megtortent...es kben nem ugy van h menstruacio utan kisebb a teherbeeses lehetosege?
2009. aug. 3. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
ha most történt a 72 órás tabi még használ. Tesztet csak azután érdemes csinálni ha nem jött meg a menzi...Előbb úgy sem mutatja ki egyik teszt sem a terhességet.
2009. aug. 3. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet!Tessék védekezni legközelebb,mert csak az a biztos módszer a terhesség elkerülésére(néha még az se),és nem a mensi napjainak a számolgatása...2-3 hét múlva kb már kimutathatja a teszt,addig nem.Reménykedjetek!

2009. aug. 3. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:

6hetes a kisfiam, menzi után 3-4nappal hoztuk össze:)

Mi vállalhattuk a babát, még nem úgy próbálkoztunk ahogy ebben a topikban kérdezők, de már erősen gondoltunk rá!

2009. aug. 3. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:

2 féle lehetőség van: vagy igen, vagy nem.

igen: igen azért, mert belemehetett a hüvelyébe a spermium.

nem: nem azért, mert mensi utáni kb 14.napig (ez akár egyénenként változó lehet) kevés az esélye a megtermékenyülésnek.

Szóval vagy igen, vagy nem. Én inkább arra hajlok hogy nem lesz terhes a barátnőd, de miért nem védekeztetek??? hány évesek vagytok? Nem szabad egy emberi élettel csak így szórakozni, még akkor se ha csak úgy elkap a "hév". Ez nem játék....

2009. aug. 3. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören: igen. Az emberek akkor szoktak védekezés nélkül szexelni, ha gyereket akarnak. Pontosan így.
2009. aug. 3. 16:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Eretem en...de avedekezes..ahte mg en sem tudom h miert nem...arra hagyatkzotunk h menses utan 3 nappal ..keves az esely ra...es h mikro erzem akkor kihuzom..es igy is volt..legalbbis ugy tunt..de eszre vettuk hogy egy csep fojt ki a csiklojanal:|...na ez amire nem szmaitottunk..:|
2009. aug. 3. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy? Mert amint látom a helyesírásoddal is baj van...

De nem bántani akarlak, csak ez egy nagy felelőtlenség volt a részetekről... és ha terhes a barátnőd, akkor mit csináltok? Összeházasodtok és felnevelitek a babát?? kétlem...

2009. aug. 3. 20:16
 10/10 A kérdező kommentje:
hat ha terhes akkor nem tudom h mit csinalunk...de hatha nem lesz baj..en optimista vagyok..de azt hiszme h ez nem elegendo:|
2009. aug. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!