Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-35 hetes kismamik hogy...

30-35 hetes kismamik hogy vagytok? Ti is visszaszámoltok már?

Figyelt kérdés
Fiút,vagy lányt vártok?Mennyit híztatok?
2014. jan. 7. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34+5 hetes vagyok. Olyan 17 kg jött fel és kisfiút várok. Picit vizesedek, neheten mozgok már, folyton aludnék. És visszaszámlálok :-):-)
2014. jan. 7. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
34+1 hetes vagyok.Ma valahogy nagyon nem érzem jól magam,reggel óta húz az ágy,alig bírok fent lenni.Kislányt várok és eddig 13 kg-ot híztam.Te,kedves kérdező?
2014. jan. 7. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
30+5 hetes kismama vagyok ikerbabákkal. Lányok lesznek. A hátam egyre többet fáj. Idáig 11 kg híztam.
2014. jan. 7. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
2/3-as vagyok,kedves utolsó,aki iker babákat vár!Ne haragudj,de muszáj megkérdeznem,hogy mit érzel mikor fáj a hátad?Szúr vagy csak fájdogál??Mert nekem tegnap óta nagyon szúr,mondhatnám igazából csak a jobb oldalon érzem inkább,de ma szinte alig bírok fent lenni.
2014. jan. 7. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:

32-h.

Nem alszom kb 2 hete, a reggeli hänyinger visszatert, nincs etvägyam, mindenem fäj. Röviden ennyi.

12kg-ot szedtem fel es fiam lesz.

2014. jan. 7. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:

32 hetes vagyok, kisfiunk lesz, eddig 5 kilót híztam.

Visszaszámolok és eléggé félek a szüléstől....

2014. jan. 7. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves Elazig23!

32 hetesen visszatért a hányinger?azt hittem én csak beképzelem magamnak ezeket a tüneteket,hogy hányingerem van és nem kívánok semmit enni.de látom,akkor ezek szerint más is van így.

2014. jan. 7. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:

35+1 km vagyok, kisfiút várunk. A vizesedés engen nagyon utolért. +20 kg nál járok :-( A lábaim nem piskóták, de a derekamnál nyom valami ideget ami sokszor úgy fáj hogy megmozdulni se bírok, ráadásul még dolgozok. Plusz Kb 2-3 hete hébe-hóba nekem is van hányingerem.

Természetesen a visszaszámlálás nálam is megy ;-)

2014. jan. 7. 18:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 2/3-as válaszoló!

Nekem kb a melltartó kapocs ahogy van ott a jobb oldalon fáj a hátam kör alakban. Nem az egész. Én arra gondolok hogy valamelyik baba nyomhat ott egy ideget. Mert nem mindig fáj.

30+5 hkm ikres

2014. jan. 7. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet ez,kedves utolsó válaszoló,de ez nekem eléggé fáj,annyira szúr,hogy éjszaka is már 4.40-kor fel kellett kelnem,mert már sírva forgolódtam,annyira fájt a hátam.
2014. jan. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!