Jó vagy rossz ez az AFP eredmény?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem egyértelmű számomra, van-e eltérés az eredményemben vagy sem. Segítenétek? Azt írja a lelet, hogy az AFP-re vonatkozó MOM 1,39. A súllyal korrigált AFP 50,31 ng/mL. Ugye nincs gond?2014. jan. 6. 13:11
2/4 anonim válasza:
Mikor mész legközelebb orvoshoz? Mutasd meg neki, és ő eldönti. Fura, hogy az AFP-nél sok helyen teljesen más értéket tartanak jónak. Nekem alacsony volt, voltam genetikai tanácsadáson és ott beszélgettünk a kismamákkal. Van akit sokkal magasabb értékkel is elküldtek, mint az enyém.
3/4 anonim válasza:
Ismerek olyan kismamát, akinek az orvosa már meg sem nézi az AFP eredményét, annyira elavul teszt. Egyébként úgy tudom, 0,7 és 2,5 MoM között jó az eredmény.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyjából megnyugodtam.
#2, Neked mennyi volt az értéked? Csütörtökön mutatom meg az orvosomnak az eredményt.
2014. jan. 6. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!