Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz ez az afp eredmény?...

Rossz ez az afp eredmény? Nagyon bepánikoltam!

Figyelt kérdés

Ezek az eredmények:

afp:0,68mom

hcg:1,08

sp1:0,9

papp-a:0,63

Figyelembe vett arányosító tényezők:testsúly!

De ami még lényeges az az hogy amikor levették 16+4 voltam az eredményk szerint!(Ez van a papírra írva)

És ma voltam hogy csinálják meg a 18 hetes uh-t Mert holnap töltöm ezek szerint a 18 hetet és a védőnő elküldött hogy mehetek nyugodtan! De a doki azt mondta nem csinálja meg mert még túl kicsi a baba és csak annyitmért hogy:

bpd:36,6mm

thorax:35,7mm

fl:21mm

Az eze lőtti eredményeim pedig 16+2 naposan a következők voltak:

bpd:3,33cm

hc:12,07cm

ac:10,42cm

fl:2,05cm

Tényleg kicsi? És akkor most baj van? Vagy nem fejlődik rendesen? Nagyon félek!

2013. ápr. 3. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Evelin nincs baj:-D
2013. ápr. 3. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben az orvost vagy a védőnőt kérdezném még, bár úgy gondolom ha gond lenne az eredményekkel, akkor mondaniuk kellett volna.

A kisfiam AFP-s lapján a következő intervallumokat találtam:

MOM érték: 0,8-1,2

MOM korrigált: 0,7-2,5

Nekem akkor és most is beleesik az adott intervallumba, de pl nem tudom mit jelent nálad a testsúly, mint arányosító tényező. Én a helyedben az idegeskedés helyett tényleg inkább rákérdeznék szakembernél (ez a feladatuk, hogy segítsenek), mert lehet az izgalom többet árt és nem is rossz az értéked.

A második résszel én azért nem nagyon foglalkoznék, mert a mért adatok szerint a babóm nekem van, hogy nagyobb, van, hogy kisebb mint a tényleges kora, ezek csak kb értékek. Mondjuk azt nem értem, hogy ha nem csinált uh-t akkor hogyan tudta pl a fej vagy combcsont nagyságát megmondani??

2013. ápr. 3. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a lányommal az Afp 0,66 volt! Makk egészséges!
2013. ápr. 3. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:
1. de ari vagy!! Ki vagy? Hope?
2013. ápr. 3. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, én itt vagyok :D De szerintem se aggódj ;)
2013. ápr. 3. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
sörle:-D voltam
2013. ápr. 3. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
sörle? Az ki? Én vagyok ennyire értetlen lehet de nem értem! Amugy már megnyugodtam! Na jó...nem teljesen de már jobban érzem magam!! :))))
2013. ápr. 3. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy sz.r elevult vizsgalat, nekem is alanyocs volt es semmi gond! Csak arra jo hogy halalra remitsek az embert.
2013. ápr. 3. 15:40
 9/9 Lues ***** válasza:
Szegénykém! Ne idegeskedj! Nekem 0,69 lett az AFP-m. Engem a biztonság kedvéért elküldött a dokim genetikára, ahol uh-t is csináltak és mindent rendben találtak. Nem lesz semmi gond, kérdezd meg amiben bizonytalan vagy!
2013. ápr. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!