Mit tegyek? 6 hetes terhes vagyok és elég rosszul állok anyagilag ugyanúgy mint a párom! Beszéltünk az abortuszról, de nagyon félek, hogy utána nem lehet babám!? Szerintetek?
Én nem vetetném el:)
De ezt nektek kell eldönteni.
Ha a család melletted van, talán bele lehetne vágni.
Van arra esély, hogy a jövőben jobb anyagi körülményeitek lesznek?
Nehéz meghúzni a határt, hogy mennyi az annyi, amiből már ki lehet jönni, ez nagyon relatív. A párodnak van még 8 hónapja, hogy találjon olyan melót, amiből kicsit jobban tudtok élni. Ha a család is segít és szeretitek egymást, gondolom már régóta együtt vagytok, akkor tartsátok meg a babát.
29 hetes
Szia, en nem tartanam meg a babat semmikepp se! A semmibol nem fogtok tudni megelni. Ha most sincs penzetek, a baba altal sem lesz tobb, remelem ezt tudod.
Es ha elhagy a parod majd, hiszen o a semmire nem is akarja a babat akkor mit fogsz csinalni? Ha a parod gyerektartast sem fog majd fizetni neked, mert mondjuk lelep?
Ne almodozz, ne eljel rozsaszin felhokben, hanem gondolkodjal realisan.
Ha jon a baba, sokkal tobb lesz a kiadasotok, ezt kell felfognod!
Felesleges a semmire gyereket vallalni, utana itt feltenni a kerdest, hogy nincs munkahely, nincs penz, hova lehet menni segelyert.
Ez tényleg attól függ, hogy mennyire rossz az a rossz.
Ha jó körülmények közé szülsz, azt sem szavatolja senki, hogy 25 évig változatlanok lesznek a körülmények. Nem? A gyereket nem csak addig kell eltartani, amíg pici! Nem tudhatja senki, hogy mi lesz 5, 10, vagy 20 év múlva! Akkor sem, ha most havi 400-ból élsz, és akkor sem, ha havi 100-ból.
Én megtartanám, ha nem olyan borzasztó a helyzet. Mi pl. elég nagy hitel mellé vállaltuk a babát. Neki mindene megvan, inkább magunkon spórolunk. Enni van mit, tető van a fejünk felett, a gyerkőc boldog, kiegyensúlyozott. Ez a lényeg.
Nem veszek felesleges dolgokat, egyszerű ételeket eszünk, nem járunk sehova,... de nem bánom. Életem legnagyobb csodája a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!