Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 6 hetes terhes...

Mit tegyek? 6 hetes terhes vagyok és elég rosszul állok anyagilag ugyanúgy mint a párom! Beszéltünk az abortuszról, de nagyon félek, hogy utána nem lehet babám!? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tanácsra lenne szükségem!Itthon mindenki azt mondja,hogy ne vetessem el,majd lesz valahogy,de a párom nem akar rossz anyagi körülmények között nevelni gyereket!
2009. nov. 29. 14:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Én nem vetetném el:)

De ezt nektek kell eldönteni.

Ha a család melletted van, talán bele lehetne vágni.

2009. nov. 29. 14:53
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Mit takar hogy rossz anyagi körülmény??Min2 munkanélküliek vagytok?Szülőknél laktok?, esetleg tanultok még?Bármi is legyen az, ha a család mögöttetek áll akkor nem lesz gond!
2009. nov. 29. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Mit értünk elég rossz alatt? Van akinek a 200 000 is kevés (mármint szerinte), van aki 50-ből is meg tud élni.Attól függ milyen terhek (hitelek) vannak esetleg, vagy kaphatsz e gyedet, vagy csak gyest. Van e ismerős aki tudna adni babaruhát, kocsit..., hogy ne kelljen mindent venni. Ha egy kicsit pontosítod a helyzeteteket hátha többet tudunk segíteni.
2009. nov. 29. 14:56
 4/12 anonim válasza:
79%
Én biztos,hogy nem vetetném el.Unokahúgom 18 éves korában ment férjhez,néhány év múlva terhes lett.Elvetette.Azóta sincs gyermeke.Most 37 éves.
2009. nov. 29. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Én sem kockáztatnék a helyedben. A családodnak igaza van, majd csak lesz valahogy! Fel a fejjel! És arra sincs biztosíték, hogy pár év múlva jobb helyzetben lesztek, ahogy arra sem, hogy lehet még gyereked...!
2009. nov. 29. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Van arra esély, hogy a jövőben jobb anyagi körülményeitek lesznek?

Nehéz meghúzni a határt, hogy mennyi az annyi, amiből már ki lehet jönni, ez nagyon relatív. A párodnak van még 8 hónapja, hogy találjon olyan melót, amiből kicsit jobban tudtok élni. Ha a család is segít és szeretitek egymást, gondolom már régóta együtt vagytok, akkor tartsátok meg a babát.

29 hetes

2009. nov. 29. 15:08
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Szia, en nem tartanam meg a babat semmikepp se! A semmibol nem fogtok tudni megelni. Ha most sincs penzetek, a baba altal sem lesz tobb, remelem ezt tudod.

Es ha elhagy a parod majd, hiszen o a semmire nem is akarja a babat akkor mit fogsz csinalni? Ha a parod gyerektartast sem fog majd fizetni neked, mert mondjuk lelep?

Ne almodozz, ne eljel rozsaszin felhokben, hanem gondolkodjal realisan.

Ha jon a baba, sokkal tobb lesz a kiadasotok, ezt kell felfognod!

Felesleges a semmire gyereket vallalni, utana itt feltenni a kerdest, hogy nincs munkahely, nincs penz, hova lehet menni segelyert.

2009. nov. 29. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Fogsz segítséget kapni, ez biztos. És a baba már a Tied, felelős vagy érte. Szeresd...
2009. nov. 29. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez megint ez "vicces" oldal lesz, itt a lepontozó!!!
2009. nov. 29. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Ez tényleg attól függ, hogy mennyire rossz az a rossz.

Ha jó körülmények közé szülsz, azt sem szavatolja senki, hogy 25 évig változatlanok lesznek a körülmények. Nem? A gyereket nem csak addig kell eltartani, amíg pici! Nem tudhatja senki, hogy mi lesz 5, 10, vagy 20 év múlva! Akkor sem, ha most havi 400-ból élsz, és akkor sem, ha havi 100-ból.

Én megtartanám, ha nem olyan borzasztó a helyzet. Mi pl. elég nagy hitel mellé vállaltuk a babát. Neki mindene megvan, inkább magunkon spórolunk. Enni van mit, tető van a fejünk felett, a gyerkőc boldog, kiegyensúlyozott. Ez a lényeg.

Nem veszek felesleges dolgokat, egyszerű ételeket eszünk, nem járunk sehova,... de nem bánom. Életem legnagyobb csodája a kislányom!

2009. nov. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!