Magzati szívhang kinek mikor jelentkezett legkésőbb? A terhesség 8-9. hetében esetleg? Vagy később?
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, de sajnos rossz híreket kaptam! :'((
Továbbra sincs életjel, és nem is nőtt ebben a 4 napban semmit, úgyhogy hétfőn műtenek! Előtte még egyszer megnézik UH-n, de akkor már csak a végső bizonyosság kedvéért...végül is naptár szerint már a 10. hétbe lépnék.
(3. lombik, első megtapadással.)
Azzal vigasztalom magam, hogy biztos beteg volt:(, de még így sem jobb...:(egyfolytában csak bőgni tudok és bár erősnek tartom magam és tudom, hogy idővel helyrejövök, ez mégsem segít, egyáltalán nem!!!
Igen...én is mindig ezt mondom magamnak!
Remélem úgy lesz, köszönöm a biztatást!
Annyit már most tudok, hogyha eljutunk odáig az mindenképpen más lesz, mert fagyibabánk eddig nem is volt (most pedig még 2 vár reám), de a legközelebbi -talán pont ezért- sikerülhet!
De addig még lesz 3-4 hónapom, hogy regenerálódjak, mind fizikailag, mind lelkileg!:(
Sajnalom,bar nem szoltam hozza,azert izgultam ertetek :(
Legkozelebb biztosan sikerulni fog!Addig gyogyulgass testileg es lelkileg is.
Kedves Sandyka!
Köszönöm neked is!
..., hogy izgultatok velem/velünk együtt!
Minden jó szó segít átvészelni a következő időszakot!
...és igen! A következőnek most már sikerülnie kell! Nincs mese!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!