9 hetes vagyok. Háziorvoshoz kell menni bejelentkezni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 19:07
1/7 anonim válasza:
A nőgyógyászhoz!
Ezt követően kapsz egy kiskönyvet a védőnőtől.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom,:), ott már voltam, viszont a védőnőnél még nem, akkor csak a kiskönyvvel menjek a háziorvoshoz?
2008. júl. 15. 19:12
3/7 anonim válasza:
Szia! El kell menned nőgyógyászhoz, az általa adott lelettel pedig terhesgondozásra (vagy védőnőhöz), így kapod meg a terhes könyvet.
Ha az meg van, akkor mehetsz a háziorvoshoz is, mert ő csinál EKG-t (vagy ad rá beutalót), de az még rá is ér. Persze táppénzre csak a háziorvos vehet nőgyógyászati ajánlás alapján.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam már terhesgondozáson is, a védőnő ezután jön. Viszont én is azt hittem hogy a háziorvos ad táppénzes papírt nőgyógyászati ajánlásra, viszont tegnap a terhesgondozáson adott táppénzes papírt a doki. Meglepődtem.
2008. júl. 15. 19:14
5/7 anonim válasza:
Szia! Én 5. hetes terhes voltam, mikor a nőgyógyászhoz mentem, ő adott 1 ambulánslapot amivel elmentem a tartózkodási helyemhez tartozó védőnőhöz. A védőnő állította ki a kismamakönyvet (készülj fel rá, hogy kérdezni fogja, milyen betegségek voltak a te és a párod családjában) Nekem a védőnő mondta, hogy menjek el a háziorvosomhoz, hogy adjon beutalót EKG-ra. Táppénzre a nőgyógyász is felvehet,( ha veszélyes anyaggal dolgozol vagy veszélyeztetett terhes lennél stb.).
6/7 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász adta a beutalókat, háziorvos, labor, ekg, fogászat, és a leletekkel kell mennem a védőnőhöz
7/7 anonim válasza:
A kiskönyvbe be kell majd írnia és pecsételnie a háziorvosnak...és még fogászatra is el fognak küldeni a terhesség alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!