Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthatok? Hogy fogom...

Mire számíthatok? Hogy fogom megérezni ha a baba mocorog?

Figyelt kérdés

15+3 hetes vagyok. Néha esténként, amikor hanyatt fekszem érzek valami kaparászást vagy buborékmozgolódást, de lehet hogy csak beképzelem. Nagyjából mindig ugyan ott mozog, de ezt is csak lehet attól érzem, hogy azt akarom érezni és tudom, hogy ott a baba.

Mire számítsak? Ha lefekszem és beindul a baba, akkor sokáig érzem, vagyis folyamatosan. Vagy párpercenként egy-egy mocizást? Vagy max 1-1 este és kizárt, hogy többet egymás után érezzek?

2009. nov. 29. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
a baba ott mocorog ahol szeretne és amikor szeretne ez természetes nincs semmi baj!amikor ő mocorog érzed hogy ő az.Egyébként biztos ő, egy anya ezt megérzi
2009. nov. 29. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a baba volt, de... egyhuzamban mennyit mocorog? Hu, sok kérdésem van, meg se tudom fogalmazni.
2009. nov. 29. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan mintha simogatnának belülről, meg mintha úszkálna vki ott bent. Általában akkor fogod érezni ha lepihensz és azt javasolják hogy a bal oldaladra feküdj és tényleg akkor azonnal megmoccantak vagy rövid időn belül. És evés után is sokat mozognak. Van hogy csak egyet egyet moccannak de van hogy egész sokat.

Majd a végén számolnod is kell a mozgást.

2009. nov. 29. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és egy idő után ha valahova apocakodra teszed a kezed és finoman mozgatod odamegy és kidugja akezét vagy a lábát. Úgyhogy "kommunikálni" is lehet vele.
2009. nov. 29. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a buborékolászás már a baba.
2009. nov. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!