Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Remélem nem okozhat bajt, az,...

Remélem nem okozhat bajt, az, ha nagyon felidegesitenek? Mármint nem okozhat koraszülést?

Figyelt kérdés
mer feküdnöm kell már 1 honapja,a páromnak hiába mondo,h mit,hogy csináljon,ö nem azt teszi.pl.ha megkérem csináljon kaját,direkt nem azt és nem ugy csinálja,ahogy mondom.ha hust prézliz,akkor mindenhol prézli van,nem takarit,öt nem zavarja,de engem ezzel az örületbe kerget.nem süti átt rendesen a hust,mert siet.elegem van belöle.most hogy reagáljak?de ezzel a segitséggel,nem vagyok elörébb.35 hetes km
2009. nov. 29. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak, akik komoly traumákat, tragédiákat, élnek át, komoly fizikai megterhelést kénytelenek végezni, illetve akiket folyton bosszantanak. Igaz, hogy nem a legjobb, de a koraszüléshez ez önmagában kevés. Ha 35 hetes vagy (mint én is), akkor már ne zavarjon az ilyesmi. Legyél elnéző, és koncentrálj befelé. Én már semmin nem húzom fel magam. Nekem is kellett feküdni, sok dolgot most sem szabad, mindent a férjem intéz, nem pont úgy, ahogy én csinálnám, de és akkor mi van? Majd lesz rend, ha a picivel otthon lesztek a szülés után. Amúgy meg ha bajotok lesz az idegeskedéstől, sokkal rosszabb lesz, mint a prézlihalmot nézni. Nyugi, türelem, már csak néhány hét. A párodnak sem lehet könnyű, próbáld megérteni.
2009. nov. 29. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én csak azt kívánom, hogy nagyobb gondod az életedben ne legyen! :) Komolyan. Nekem a párom eltűnt akár egész napokra is, estétől másnap délutánig. Telefonon sosem értem el stb. Volt, hogy már kapkodtam a levegőt az ágyon fekve, nagyon rosszul voltam. De ezt is meg lehetett érteni miután megbeszéltük. Szerintem ő is ideges. És gondolom azt tudod, hogy ha ideges vagy, akkor nem úgy teljesítesz. Nyílván ő sem.

egyébként én még csak 14+4 vagyok. De rájöttem, hogy nekem jobb (meg a babának is) ha nem idegesítem magam. Ez persze nehéz, meg nem is mindig sikerűl...

Nyugodtabb babavárást kívánok! Már nem sok van, kitartás!

2009. nov. 29. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Én maximálisan megértelek, engem a felettem lakók idegesítenek. Itthon van a csaj a gyerekével és nem a gyerek zajong, hanem a szülők. Már szóltam nekik, hogy mi a probléma, de mintha a falnak mondtam volna.

Nem tud más segíteni? Szülők, barátnők? Én van, hogy rendelni szoktam ebédet, ha egyedül vagyok itthon. Azért nem hiszem, hogy szülés után is túl sok idő marad majd házimunkára, főleg az első hónapokban. Nekem szerencsére segít a párom rendesen, ha megkérem. Ha nem csinálja meg azonnal, akkor kicsit később megkérem újra, de nem szoktam csúnyán beszélni vele, vagy kiabálni és mindig megszokott mindent csinálni, csak van, hogy kicsi fáziskéséssel.

De ahogy írtam, én a tapló szomszédaimmal nem boldogulok, sajnos. Nem is tudom, mi lesz, ha megszületik a babánk.

29 hetes

2009. nov. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!