Remélem nem okozhat bajt, az, ha nagyon felidegesitenek? Mármint nem okozhat koraszülést?
Én csak azt kívánom, hogy nagyobb gondod az életedben ne legyen! :) Komolyan. Nekem a párom eltűnt akár egész napokra is, estétől másnap délutánig. Telefonon sosem értem el stb. Volt, hogy már kapkodtam a levegőt az ágyon fekve, nagyon rosszul voltam. De ezt is meg lehetett érteni miután megbeszéltük. Szerintem ő is ideges. És gondolom azt tudod, hogy ha ideges vagy, akkor nem úgy teljesítesz. Nyílván ő sem.
egyébként én még csak 14+4 vagyok. De rájöttem, hogy nekem jobb (meg a babának is) ha nem idegesítem magam. Ez persze nehéz, meg nem is mindig sikerűl...
Nyugodtabb babavárást kívánok! Már nem sok van, kitartás!
Én maximálisan megértelek, engem a felettem lakók idegesítenek. Itthon van a csaj a gyerekével és nem a gyerek zajong, hanem a szülők. Már szóltam nekik, hogy mi a probléma, de mintha a falnak mondtam volna.
Nem tud más segíteni? Szülők, barátnők? Én van, hogy rendelni szoktam ebédet, ha egyedül vagyok itthon. Azért nem hiszem, hogy szülés után is túl sok idő marad majd házimunkára, főleg az első hónapokban. Nekem szerencsére segít a párom rendesen, ha megkérem. Ha nem csinálja meg azonnal, akkor kicsit később megkérem újra, de nem szoktam csúnyán beszélni vele, vagy kiabálni és mindig megszokott mindent csinálni, csak van, hogy kicsi fáziskéséssel.
De ahogy írtam, én a tapló szomszédaimmal nem boldogulok, sajnos. Nem is tudom, mi lesz, ha megszületik a babánk.
29 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!