Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen alhasi fájdalom...

15 hetesen alhasi fájdalom oka mi lehet?

Figyelt kérdés

sziasztok, kb 45 perce folyamatosan fáj a hasam alja, már a derekam is fáj, de az nem folyamatosan.

Tudtok segíteni, mitől lehet? Nektek volt hasonló??

2014. jan. 2. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Milyen jellegű a fájdalom:

- mintha beszorult volna a levegő

- mindjárt meg fog jönni érzés szerű

- szúró, hegyes fájdalom

- egyoldali fájdalom (bal vagy jobb, esetleg pont középen?)

2014. jan. 2. 15:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyik sem igazából, nagyon minimálisan emlékeztet a mindjárt megjön érzére, nagyon kellemetlen, még mindig tart, az alhasam fáj , kiterjed mind a két irányba, átsugárzik a derekamba.
2014. jan. 2. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Gyorsan kapj be két magnéziumot és feküdj le (bal oldalra). Ha nem enyhül fél-egyóra pihenés után sem, akkor hívd fel a védőnőt vagy az orvosodat.

Szerintem csak nő a méhed, de tudod.. Jobb félni!

2014. jan. 2. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
azért kérdeztem milyen típusú, mert nekem is ez volt, mindjárt megfog jönni érzés szerű, de sugárzott inkább. Én egy napot feküdtem vele és másnapra elmúlt. Nyúlnak a szalagok, lent ufó dolgok mennek végbe, biztos normális :) de azért ha egy 3 napig nem múlik, szólj az orvosnak
2014. jan. 2. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Èn a biztonsàg kedvèèrt rànèznèk az orvossal.
2014. jan. 2. 16:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, elmentem lezuhanyozni, még a víz alatt voltam nem fájt, de most újra ugyanúgy fáj :( Mit tegyek??
2014. jan. 2. 16:43
 7/14 A kérdező kommentje:
tanácstalan vagyok, segítsetek :/
2014. jan. 2. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
hát nekem is fájt így, mint fentebb is írtam, de azért nem elviselhetetlenül. Inkább csak idegesített mert nem tudtam miért fáj. Én 12 hetes múltam és most éreztem 1-2 napja. Szerintem feküdj le ma korán, pihenj, vízszintesen, esetleg igyál egy pohár tejet, az megnyugtat. Holnapra kutya bajod :)
2014. jan. 2. 19:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Vettél be magnéziumot? Lepihentél?
2014. jan. 2. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:
nem vettem be, nincs is itthon. feküdtem amennyit csak lehetett. Meg este elmentem sétálni mert már beígértem a páromnak, a laza fél órásra tervezettből 2 órás kutyagolás lett :) így estére már a derekam is majd leszakadt. Kicsit bővebb fehér folyás kísérte, de másnapra elmúlt.
2014. jan. 2. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!