Szeméremcsont fájdalom. Meddig?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok.Kb 2 hete kezdödött.Eddig egész türhető volt.Éjjel már felkelésnél nagyon rossz volt.Végig kisér ez?Tapasztalatok?2013. dec. 17. 20:50
1/6 anonim válasza:
Engem végig kísért, kb félidőtől. Hideg időben, hideg frontokkor 30. hét után borzalmas volt, mert társul hozzá egy fájdalom a combtöveimben, mintha szó szerint szét csúszott volna a csípőm, szintén hideg időben lépni sem bírtam (5. emeletről, ahol lakunk egyesével lépegetve, oldalazva evickéltem le, borzasztó volt, az ilyen napokon ha tehettem fel sem keltem...egyébként sem bírtam, minden lépés fájt)
2/6 anonim válasza:
Kb. a 32. héttől fáj, most vagyok 39 hetes és csak rosszabb lett....kitartás:-)
3/6 A kérdező kommentje:
Szuper!Akkor nem is reménykedem,hogy jobb lesz.
2013. dec. 17. 22:32
4/6 anonim válasza:
Egy éve szültem, mikor kezdett javulni...De én extrém esetnek számítok ,akiket ismerek és ilyen problémájuk volt, szülésig kitartott aztán viszonylag hamar elmúlt. Azért írom csak le a példám, hogy akkor se ijedj meg ha neadj' így járnál. Többet kellett volna pihennem terhesség alatt és utána,akkor hamarabb elmúlt volna.
5/6 anonim válasza:
Akiről én tudok (plusz én magam) szülés utáni 4-5 hétig tartott.
Arra sajnos tényleg ne számíts hogy elmúlik, főleg hogy ilyen korán kezdődött. Nekem is 26. héttől volt kb., hol jobb, hol rosszabb, de el nem múlt.
6/6 anonim válasza:
Sajnos engem is a végéig elkísért, a 26.héttől. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!