Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Torokgyulladás és hasi fájdalo...

Torokgyulladás és hasi fájdalom? Összefügghet?

Figyelt kérdés
Elég komoly torokgyulladäsom van, lázas vagyok, fáj a derekam, de olyan mintha a bőröm fájna. Nem tudok nyelni, tantum sprayt és teát használok. Viszont mikor a derekam fáj, akkor jobb oldalt ahol a baba is van görcsölget a hasam. Nem nagyon, de kellemetlen. Ezek összefüggnek? A mg szedem, de akkor sem múlik. Doki ma nem volt, holnap lesz. 15 hetes vagyok
2014. jan. 2. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Összefügghet olyan módon esetleg, ha fáj a derekad, akkor az sem kizárt, hogy valamilyen húgyúti gyulladásod van, ami esetleg a vesédet is érinti és húgyúti fertőzés-gyulladás tud alhasi fájdalmakat is okozni.

Ezen felül nyilván, hogy van egy légúti fertőzésed, az biztos. Szóval holnap mindenképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy nem otthoni házi kúrálásra, hanem rendes vizsgálatokra és célzott, esetleg antibiotikumos kezelésre van szükséged! Bár ilyen esetben ügyeletre is simán elmehetsz. Én nem feltétlenül kell nőgyógyászhoz menni, hanem háziorvoshoz is mehetsz. Ő tudja, hogy kismama vagy és tudja, hogy ilyenkor milyen gyógyszereket szedhetsz.

2014. jan. 2. 12:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! A háziorvosomat akartam ma felkeresni de nem volt. Nőgyógyászhoz csütr kell mennem.
2014. jan. 2. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!