Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, nektek mikor kezdődö...

Ketteske kérdése:

Kismamik, nektek mikor kezdődött ez a "mindjárt megjön" érzés?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a peteérés után pár nappal vagy pedig közvetlenül a mensi napja előtt jelentkezett? Köszi.
2009. nov. 28. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mensi napjától egypár hétig. a nem várt előtt nem volt ilyen érzésem.
2009. nov. 28. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
mensi napján. Pont úgy mint szokott, csak a vérzés maradt el :)
2009. nov. 28. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Mensi napja előtt két nappal, mint rendszerint. Csakhogy nem múlt el egészen a 10. hétig. :-)
2009. nov. 28. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A kimaradt mensi előtt 1 nappal. Gondoltam is, hogy késni fog, mert előtte már egy héttel érezni szoktam. Kb. a 10. hétig mindennapos volt, most néha-néha előjön. 15 hetes kismami
2009. nov. 28. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon érdekes. Nekem a peteérés után pár nappal kezdődött, majd ahogy közeledtem a nemvárthoz, szép lassan elmúlt, és + teszteltem. Velem van a baj? Vagy ez is oké?
2009. nov. 29. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!