Normális lehet ez?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok hasonfekvés után a köldököm körül keményedés érzek ha felállok akkor nem érzem csak a hasamnál legalul egy dudort, normális ez? Első baba.
2014. jan. 1. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a méhedet érzed csak. Ha nem kényelmes, már ne feküdj hason!
2014. jan. 1. 16:04
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. A doki mondta hogy feküdjek sokat hason mert hátrahajló méhem van, nem kényelmetlen csak fura érzés amikor megsimogatom a hasam :-) fura hogy így lehet érezni. nem árt a babának ha még hason fekszek?
2014. jan. 1. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor passz, én ennyi idősen már nem szerettem hason feküdni, mert "nyomtuk egymást" :) Legalábbis nekem kényelmetlen volt, hogy olyan kemény ott a hasam, úgyhogy ez a része normális. És védve van a baba egyébként, összenyomni nyilván nem tudod, de ha neked kényelmetlen, én nem erőltetném a dolgot. Mit mondott a doki, miért kell ezért hason feküdni, miért jó???
2014. jan. 1. 16:27
 4/8 A kérdező kommentje:
azért hogy a hátrahajló méhem normális helyzetbe kerüljön, előre jöjjön.
2014. jan. 1. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
A hatrahajlo meh nem jon elore, ha jol tudom, az genetika, hogy ugy van, de az attol, hogy hason fekszel, nem jon elore.
2014. jan. 1. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt értem, de milyen hatással van ez a babára, miért jobb neki úgy? Egyébként én sem értem hogy jönne normális helyzetbe, mikor a szervek helye fix. A térbeli pozíció nyilván változik, de attól jobb lesz a keringés, vagy bármi? Én rákérdeznék a dokinál még egyszer, én nem szeretnék már hason aludni ennyi idősen, mert nekem kényelmetlen volt, meg egyébként is, azzal leszorítod a már domborodó hasadat (mert mint írtad, domborodik végülis) De persze ízlések és pofonok :)
2014. jan. 1. 17:15
 7/8 A kérdező kommentje:

A nők egy részének előre, más részének hátra

hajlik a méhe. A terhesség során a méh

kiegyenesedik, hiszen máshová nem férne el,

csak felfelé a has felé tud nőni.De nem tudom mi köze van a hasonfekvéshez :-)

2014. jan. 1. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:

:D

Akkor szerintem kérdezz rá majd legközelebb a dokinál, hogy mégis meddig gondolta, hogy feküdj hason sokat, mert hát egy idő után nehéz lesz...mérleghinta :)))

Vagy majd kivágod a matracot a pocidnak :D

Egyébként én nagy hason-alvós vagyok, úgyhogy a terhesség alatt is igyekeztem megtalálni az ahhoz közeli pozíciót. Úgyhogy kb ennyi idős voltam, amikor elkezdtem használnia terhes párnát, és félig-oldalt-hason feküdtem, átkaroltam rádobtam egy egyik lábamat és így végülis hason aludtam, mégsem nyomtam a pocakomat, borzasztó kényelmes volt!

Úgyhogy akkor ezt tudom javasolni még, ha ilyen kardinális probléma a hason alvás a hátrahajló méh esetében. Így hason is alszol, meg nem is :) Persze csak ha kényelmes neked úgy...

2014. jan. 1. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!