Megfázott a vesém, ettől a picicnek lehet valami baja? 36hkm
Figyelt kérdés
Mit lehet rá szedni? Orvosnál még nem voltam, holnap megyek.2014. jan. 1. 07:38
1/3 anonim válasza:
Lehet megfázott, vagy lehet, hogy a baba ráfeküdt az egyik vesédre-bizony van ilyen is.Nekem ez volt, olyan érzés mintha felfáztál volna és szúr az egyik vesébe, pedig a kislányom ráfeküdt az egyik vesémre és vizeletpangás alakul ki a vesevezetékben-kórház, antibiotikum...de ne agóddj, ha ez van attól még 2 évesen simán kiválasztja a legdrágább legót a polcról......:DDD, ja és ne várj holnapig, engem ez miatt egyből befektettek, nem ilyeszgetni akartalak, csak leírtam, hogy velem mi volt. 5 nap kórház, antibiotikum és kutya pózban kellett előre hátra dőlöngélni, hogy elmozduljon a baba, de szerintem a kórház aluájában megivott kávé használt a legjobban...:D.
2/3 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni, antibiotikumot ír.
A háziorvoshoz kell menni, nem a nőgyógyászhoz!
3/3 anonim válasza:
Lehet veszélyes ha nem felfázás, esetleg toxémia jele,ezzel azonnal ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!