Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázott kismamának mi a...

Megfázott kismamának mi a teendője?

Figyelt kérdés
38. hétben járok, megfáztam, lehet, hogy influenza. Orvoshoz két nap múlva megyek. Herpesz jött a számra, vettem rá krémet, azzal kezelem. Folyik az orrom nagyon, torokfájás, végtaggyengeség. Sok gyümölcslevet és vizet iszom valamint izzadok takaró alatt. Mi az, amivel tudok segíteni magamon ilyen állapotban?
2012. márc. 4. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Hát leginkább csak itthoni gyógymódban lehet bízni, sok folyadék, bár azt írtad, hogy iszol, fokhagymát tudom ajánlani, én is alkalmaztam, és nagyon használt! Egy gerezd fokhagymát kell összenyomni, evőkanálra tenni, csurgatni rá egy kis mézet,és rágás nélkül lenyelni. Még a citrom ami jó, minden nap megettem egyet, vagy kinyomtam teába. További teendőt majd az orvos elmondja, lehet,hogy ír majd valami gyógyszert, amit lehet terhesen szedni. Nekem is herpeszem van, és én is a 38-ban járok, de nem csináltam vele semmit. Jobbulást neked!
2012. márc. 4. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha lázad is van, akkor ügyelet. De holnap már hétfő, miért nem mész holnap?

Meleg tea, hagymatea, homeopátiás golyók.

2012. márc. 4. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyanígy jártam mint te csak nekem 37+3 hetesen kezdődött. Írtam is ki kérdést ezzel kapcsolatban.

A homeopátiás gyógyszereket ajánlották. Hát azok lópikulát sem érnek. Az oscillococillum , semmire nem jó. Még a stodal torokfájásra köhögésre csak-csak. De nekem a neo citran segitett. Ma már nem is feküdtem le eddig napközban. Tényleg hatott. Itt ajánlotta nekem is egy kismami. Ugylátom sokan elkaptuk ezt a nyavaját szülés előtt. Jol legyengülünk mire kellene az erő, én ettöl félek. Kitartás és igyad a neo citrant!

2012. márc. 4. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont ilyen cípőben járok, de már javulok! .)

Én emelt adagban szedem a természetes alpú C vitamint, meg sok folyadékot iszom. Kamilla tea, citromfű és egy kis mentha forrázatát iszogattam, mellé mézet eszegettem és persze feküdtem a jó meleg paplan alatt. Nekem mondjuk leginkább csak hőemelkedésem volt. A lázre azt mondták, h ilyenkor Panadolt lehet bevenni. Én még köhögök és folyik az orrom, a szülésznőm ajánlott kanalazós lándzsás utifüvet, próbáld ki.

Jó gyógyulást!

37hkm

2012. márc. 5. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

A tv ben hallottam hogy Herpeszre a fokhagyma jó! azzal kell kenni és akár egy vékony szeletet odaragasztani.

Most pénteken halottam, így kipróbálni nem tudtam, de kifogom ha előjőn. és magas dózisú C vitamin

2012. márc. 5. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A lándzsás utifű tájékoztatóján rajta van, hogy terheseknek nem ajánlott.
2012. márc. 5. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ma voltam dokinál ugyanezekkel a tünetekkel és ambroxolt, amoxicilint és mexalent írt fel.
2012. márc. 5. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!