Megfázott kismamának mi a teendője?
Ha lázad is van, akkor ügyelet. De holnap már hétfő, miért nem mész holnap?
Meleg tea, hagymatea, homeopátiás golyók.
Szia! Én ugyanígy jártam mint te csak nekem 37+3 hetesen kezdődött. Írtam is ki kérdést ezzel kapcsolatban.
A homeopátiás gyógyszereket ajánlották. Hát azok lópikulát sem érnek. Az oscillococillum , semmire nem jó. Még a stodal torokfájásra köhögésre csak-csak. De nekem a neo citran segitett. Ma már nem is feküdtem le eddig napközban. Tényleg hatott. Itt ajánlotta nekem is egy kismami. Ugylátom sokan elkaptuk ezt a nyavaját szülés előtt. Jol legyengülünk mire kellene az erő, én ettöl félek. Kitartás és igyad a neo citrant!
Szia!
Én is pont ilyen cípőben járok, de már javulok! .)
Én emelt adagban szedem a természetes alpú C vitamint, meg sok folyadékot iszom. Kamilla tea, citromfű és egy kis mentha forrázatát iszogattam, mellé mézet eszegettem és persze feküdtem a jó meleg paplan alatt. Nekem mondjuk leginkább csak hőemelkedésem volt. A lázre azt mondták, h ilyenkor Panadolt lehet bevenni. Én még köhögök és folyik az orrom, a szülésznőm ajánlott kanalazós lándzsás utifüvet, próbáld ki.
Jó gyógyulást!
37hkm
A tv ben hallottam hogy Herpeszre a fokhagyma jó! azzal kell kenni és akár egy vékony szeletet odaragasztani.
Most pénteken halottam, így kipróbálni nem tudtam, de kifogom ha előjőn. és magas dózisú C vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!