Van aki megfázott és terhes? Mit irnak fel ilyenkor?
férjem megfázott, én meg babát várok, most derült ki 6 hetes vagyok kb.
és pozitiv tesztem van csak, most ha elkapom tőle mit kell szedjek?dokik mit fognak felirni?
Semmit. Nézz körül itt, rengeteg náthás kismami van itt. :) Én is az vagyok, voltam, vagyis épp a végét járom. Ha hőemelkedésed van, akkor előzd meg a lázat azzal, hogy a csuklódra, bokádra, tarkódra hideget teszel, ha belázasodsz, akkor hívj fel egy orvost, hogy mit vehetsz be. Nekem az algopirint javasolták, 15 hetes vagyok.
Amúgy megelőzésképpen vegyél be c vitamint.
Gyógyszert ne szedj!!!Az okosok szerint nem károsítja a babát a megfázás,viszont ha influenzáról van szó,a láz miatt veszélyesre fordulhat a dolog!Akkor menni kell a dokihoz,és ír fel olyat amit kismamik is szedhetnek.
Én megvagyok fázva,sok hársfateát iszom,napi 500 mg C vitamint szedek!1 db Tantum verde cukorkát szopogatok el esténként...ennyi!
16 hetes
Csipkebogyó teát iszogass mézzel és citrommal!!!!
A csipkebogyó teának 7* annyi a c-vitamin tartalma mint a sima citromnak. Sok-sok folyadék neked és a párodnak!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!