tegnap voltam uh -ra azt mondták minden rendben van ,zárt a méhem ,4-5 hetes vagyok 5 mm es embriot látott !!! tegnap este együtt voltunk férjemmel csak kicsit tette be de inkább abba is hagytuk és csak csiklomat izgatta ugy mentem el ....ma regel semmi nem volt a tisztaságin de most volt kicsi halvány barnázás ,hasam nem görcsöl
2013. dec. 31. 11:18
1/9 anonim válasza:
Nem biztos,hogy összefügg a szeretkezéssel.Nekem is volt barnázásom pár hetes terhesen és progeszteronpótlást kaptam.Szerintem menj be az ügyeletre,valószínűleg írnak fel neked is utrogestant vagy duphastont.
2013. dec. 31. 11:49
2/9 anonim válasza:
nekem is volt ilyen az elején semmi gondom nem lett belőle! ha komolyabbra fordulna menny dokihoz de szerintem nincs gond!
28 hkm
2013. dec. 31. 13:13
3/9 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, mert progeszteronhiány lehet az oka, kapsz Utrogestant vagy Duphastont. Nekem 2 vetélésem is volt emiatt, a harmadik terhességemnél a pozitív teszt óta szedem és semmilyen barnázás nem jött elő. Nem megijeszteni akartalak, csak jobb megelőzni. Gyakori probléma amúgy, és a baba teljesen egészséges is lehet ettől függetlenül!
12 hetes km.
2013. dec. 31. 13:44
4/9 anonim válasza:
Mindenkepp menj dokihoz hiaba is irja a 2. Hogy nem lett baj... a baba fontosabb mindennel, inkabb 1 potya ut az ugyeletre mint egy veteles!
2013. dec. 31. 16:40
5/9 anonim válasza:
A szeretkezéstől, csakúgy, mint a vizsgálatoktól lehet barnázás, hisz meg van piszkálva a belső rész. Az orgazmus méh összehúzódásokkal jár. Én el is vagyok tiltva tőle amíg veszélyeztetett vagyok. Tehát a szeretkezés minden további nélkül okot adhat a barnázásra. Ettől függetlenül mindenképp lásson orvos, hiszen a vérezgetés a terhesség alatt semmilyen formában nem normális jelenség. Kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv, egy 9 hetes kismama
2014. jan. 1. 13:39
6/9 A kérdező kommentje:
És az orvos hogy vizsgál meg?? terhesség alatt lehet hüvelyen keresztüli vizsgálatot végezni? Mer uh -t ugysem fognak egyenlőre csinalni mert most volt 30-án és akkor mindent rendben talált az orvos, a méhem be volt zárodva ...és aznap volt a szeretkezés ,másnap meg ez a kis nagyon halvány barnázás ,ami még tegnap (1-én) is volt egy nagyon picike ,hasam sem fáj ... sajnos orvoshoz nem tudtam még menni mert nem Magyaroországon élek és itt az ünnepekkor nem is foglalkoznak ilyesmivel...elég sajnos
2014. jan. 2. 11:03
7/9 anonim válasza:
Nekem 8+2hetesen volt barnazas, par napra ra ujra uh zott mert barnaztam... ugyhogy szerintem megnezi h miujsag.terhesseg alatt pedig persze hogy vannak huvelyben torteno vizsgalatok. Pl cytologia.
2014. jan. 2. 14:34
8/9 A kérdező kommentje:
1 nap után elmulott ,de most délelőtt megint volt a wc papiron halvány sárgás barnás folyás ,azota semmi , nem tudok orvoshoz menni ukrajnában élek és az ukránoknak most van a karácsonyuk nem dolgoznak
2014. jan. 5. 18:15
9/9 anonim válasza:
Akkor menj ügyeletre esetleg korházba!! Ez lehet természetes...de fertőzés is.
12hetesen barna pöttyel kezdődött nalam is aztan folyas lett belőle.A babának nem lett baja.. de ha nem megyek el is vetélhettem volna... en is kaptam rá gyogyszert.. azóta minden okés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!