17 hetesen miért nem kívánom még mindig a szexet?
Figyelt kérdés
A terhességem előtt sem voltam szexmániás,de abban biztam, hogy a 2.trimeszterben megfogok bolondulni a vágytól!Olyan sokan számoltak már be arról, hogy nagyon kívánják a szexet a 3 hónap után!Olyan szomorú vagyok...és lehet hogy frigid!
Nem akarom elveszteni a szerelmem ez miatt...
Nálatok mi a helyzet?
2009. nov. 28. 10:15
1/6 anonim válasza:
Sajnos nallam sem jott elo a szex utani vagy a masodik trimeszterben. 28 hetes vagyok es meg mindig nem kivanom a szexet. Ferjem nagyon megerto ilyen teren es van olyan alkalom amikor azert osszebujunk egy kicsit de nagyon ritka. :( En sem voltam a babavaras elott szexmanias de azert a heti 2-3 alkalom mindig megvolt. Remelem majd szules utan rendezodni fog a helyzet mert en is el vagyok keseredve. :(
2/6 anonim válasza:
Ez nagyon egyéni lehet. Én a terhességem előtt sem nagyon bírtam magammal, alatta sem. De van olyan ismerősöm is, aki szintén előtte max. 2 napig bírta szex nélkül és ez teljesen megváltozott a terhesség alatt. Nem lehet általánosítani.
3/6 anonim válasza:
ezzel en is igy vagyok elotte sem nagyon de most mar igy a vege fele sem.es a parom nagyon megerto.bar ,mar varom hogy tul legyek es akkor hatha megjon a kedv!
4/6 anonim válasza:
Én az elején a rosszullétek miatt nem kívántam, és később sem, de nem tudom miért, biztosan a hormonok miatt. A férjem megértő volt. Nem vagy egyedül, nem vagy frigid, és emiatt nem fogod elveszíteni a párod.
5/6 anonim válasza:
Én még 32 hetesen se kívánom. Gondolom már a végéig ez nem is fog változni. Meg már a pocim is zavar (pont kb 5 hét után vmelyik nap voltunk együtt). Reméljük neked lesz majd kedved hozzá :) nem olyan túl soká,
6/6 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,remélem minél hamarabb rám jön hogy leteperjem a férjemet!:)
2009. nov. 28. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!