5-6 hetesen annyira kívánom a csípőset, állandóan azt ennék. Árt?
Sziasztok
Én úgy gondolom, amit kíván a kismam azt egye meg az a babának is jót tesz:)
Azt hallottam már, hogy a szülés közeledtével javasolják szülés beindítására, a csípős ételeket de nem árthatok vele ugye?
5-6 hetes km :)
Én úgyanígy a terhesség elejétől kívántam a csípőset ( de csak a fiaimmal :-) Az egész család hüledezett, hogy mennyi erőspaprikát raktam a húslevesembe :-D
semmi baj nem lett.
Szép babavárást!
Ninamina
Barátnőm soha nem szerette a csípős dolgokat.
Ennek ellenére a terhessége alatt állandóan kolbászt evett ecetes tormával. :)
A baba tök egészséges lett, és mióta ehet szilárd ételeket, azóta az az első, hogy valami csípős dolgot kér enni! :)
Azt hallottam (de most nem néztem utána és nem tudom, mennyire igaz), hogy a csipős ételek méhösszehúzódást okoznak (ezért is ajánlják szülés beindítására). Ha ez igaz, akkor korai terhességnél nem biztos, hogy jók az összehúzódások. De ki tudja.
Én nem ettem, mert azt hallottam, hogy nem jó, de szerintem nem igaz. Én csak kibiztosítottam magam. Annyi hülye pletyka van, mit szabad és mit nem, hogy már nem tudtam, mi igaz belőle. Így inkább nem ettem. Bár, nem igaz, mert a mozis nachos-hoz salsa szószt kértem és az egy picit csíp:)
Gondoljatok bele, hány olyan ország van a világon, ahol szinte minden kaja csíp? Az ottani terhesek biztosan teljes lelki nyugalommal fogyasztják ezeket, szerintem nekünk is lehet. Az én délutáni rosszulléteimre kiválóan hat a Knorr csípős csirklevese ;)
12 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!