Baj, hogy kívánom a sört 6 hetesen? És árt, ha esténként egy pohárkával megiszok (hidegen, isteni, és jól esik nagyon, szinte epekedek utána)?!
Köszi Nektek!
Nem foglalkozok a divatos terhességgel,de odafigyelek (ja,persze,reggel paradicsomot kívántam császárszalonnával.... :9 )...
A sör viszont jól esik,de egy pohár max.Tegnap unokatesóm ivott - én addigra már megittam a pohárkával - és kérdezte,h kérek e az övéből..hát mondom,egy kicsit.Egy fél pohárral öntött,de azis sok volt... úgyhogy a túlzásba vivés nem fog fenyegetni...
:)
Nekem a bort és konyakot is engedélyezte a dokim, görcsökre. Érdemes megkérdezni a dokidat, ő ismeri a szervezeted és a terhességed.
DE: nehogy azt hidd hogy ha valamire azt mondják nem ehetsz vagy nem ihatsz azt divatból mondják! Te jó ég.....alapvető dolog hogy vannak olyan ételek és italok amelyek összetevőiben olyan anyagok vannak, vagy éppen olyan eljárással készültek amik veszélyeztethetik a magzatot. Nem feltétlenül okoznak bajt, de okozHATnak és ez itt a lényeg. Én is ismerek olyan nőket aki azt vallotta hogy mindent lehet amit megkíván az ember, mert ha hallgat az "ezt nem szabad" "azt nem szabad" táborra akkor beszari. Hát én inkább megkérdeztem a dokimat mert lehet hogy xy pusztán csak mázlista volt azért nem lett baj. Ilyen is van. Meg olyan is aki már kevésbé mázlista, nem éri meg kockáztatni.
Bocsi hosszú lett, csak nem szeretem amikor egy friss kismamát arra biztatnak hogy "egyél igyál bármit össze nem lesz bajod ne parázz" - ezt inkább mondja meg a dokid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!