Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmatlanság terhesen?

Álmatlanság terhesen?

Figyelt kérdés
31. hetemet töltöm csütörtökön. Álmos és fáradt vagyok és mégis képtelen vagyok aludni éjjel már sokadik hete. Eleinte csak felébredtem majd visszaaludtam. Most már odáig jutottam, hogy egész éjjel forgolódom. Illetve csak forgolódnék, mert a kereszt vagy medence vagy nem tudom melyik csontom iszonyatosan fáj ha ráfekszem, arról nem beszélve milyen ha megyek is rajta... Doki szerint bal oldalon aludjak,mert baba nyomja a jobb vesémet. Ok. Csak úgy pont fáj aludni, ezért nem is megy. Hanyatt fekve pedig félek, hogy a babának lesz baja. Úgy érzem én ezt nem bírom még 10 hétig...És ettől a gondolattól is rosszul érzem magam.Lassan mint aki depressziós lesz. Bocsánat hogy panaszkodtam. Valakinek valami tippje esetleg alvásra? Vagy legalább fájdalom enyhítésére? Pozitívabb gondolatokra? Bármire?
2013. dec. 30. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Én csak 15 hetes vagyok, de hetek óta 3kor ébredek és nézem a plafont... A keresztcsonttal nem tudsz mit kezdeni, tágulsz. Esetleg ha fekszel és megemeled egy párnával (akár oldalfekvésben is, talán csak a baba nyom vmit)?

Nekem egyébként egy időben bejött a citromfű tea, de most émelygek tőle. Egy próbát megér.

2013. dec. 30. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Mintha magamat hallanám.33 hetes terhes vagyok és vannak olyan éjszakák-7-ből minimum 3-amikor felkelek éjjel kiülök a konyhába,majd 2 óra múlva visszamászok és elalszom.Iszonyatosan rossz,mert nem igazán pihenem ki magam.Ha valaki esetleg tényleg tudna valami tippet azt én is szívesen elolvasnám!
2013. dec. 30. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Rajtam már fél rokonság röhög hogy ha álmos vagyok, akkor miért nem alszok éjjel? 21 hetes vagyok, a terhesség eleje óta max 5 órát alszok éjszakánként (nagyon kevés kivétel van amikor 7 órát), felébredek éjfél és 2 között, és van hogy 4-ig 5-ig virrasztok az ágyban. Pedig álmos vagyok, reggel tudnék még aludni de a másfél évesem 6-kor kukorékol. És még éjszaka is 2-3-szor. Nekem eddig semmi sem vált be. Suli alatt is rossz alvó voltam, akkor egy bögre meleg tej vagy kakaó segített, de most nem. Próbáld ki a kakaót, hátha... Pozitívabb gondolatnak csak annyit, hogy ha esetleg 2 héttel előbb jön a baba, akkor már csak 7-8 hetet kell kibírnod :) (Drukkolok hogy jó alvó legyen, különben nem leszel előrébb akkor sem, esetleg nem fog fájni semmid...)
2013. dec. 31. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
25 hetes vagyok és én sem tudok aludni. 2-kor ébredek és 5-ig pislogok. DE most 3 napja citromfű teát iszok és így 6-is tudok aludni. (hogy vajon meddig?? :)))A térdem közé meg teszek egy nagy párnát.
2013. dec. 31. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!