Légyszi ne nézzetek hülyének! Gond lehet ez?
Köszi a válaszokat! Eléggé aggódom, mert görcsöl a hasam, és már éreztem 1 hete a babát, de most egy pár napja nem érzem, (ami tudom elvileg nem baj még ilyenkor) de félek. És nem is érzem magam a legjobban. Nem tudok enni sem. Szerintetek menjek be ügyeletre? Már nem is a teszt miatt, hanem mert nem jól vagyok... Szeretnék megnyugodni, de most nem megy.
itt a kép a tesztről, a felső a mostani. Az alsó pedig a régi.A képfeltöltés.hu nem jó valamiért... :S
Szerintem túlparázod. Az, hogy rossz a közérzeted, az lehet amiatt, mert még a terhesség elején vagy. Múlt héten valószínű nem a babát érezted a hasadban, hanem valami mást, pl. bélmozgást. Ilyenkor a 13. héten még nem lehet figyelni úgy hogy minden nap, rendszeresen érezd a babát! Az még egy hónap legalább.
A görcsölés, az már nem normális, azt kellene tudni hogy ez milyen erős, milyen gyakran, biztos, hogy a baba miatt, lent görcsölsz, nem inkább pl. a gyomrod fáj mert rosszat ettél stb?
Ha nagyon görcsölsz és a baba miatt, akkor el lehet menni a dokihoz, de a többi amit írtál azok butaságok szerintem. FŐleg a teszt nézegetés, hogy halványabb-e vagy sem. (az attól is függ, hogy pl, mennyi ideig áztattad a vizeletben, ha hosszabb ideig akkor halványabb lesz a vonal, de 13 hetesen már hülyeség ilyeneken agyalni) UH-on gondolom voltál múlt héten, ott láthattad a babát, hogy rendben volt vele minden. Ha valami baja lenne, akkor véreznél, de valószínűleg semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!