Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Légyszi ne nézzetek hülyének!...

Légyszi ne nézzetek hülyének! Gond lehet ez?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, tegnap du. csak úgy csináltam egy tesztet, azon az elven, h biztos bivaly erős lesz, de halványabb lett jóval mint az utolsó tesztem kb 6-7 hetesen. Ez rosszat jelenthet? Vagy csak hülye vagyok és feleslegesem idegelem magam?? Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. dec. 30. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezen ne idegesítsd magad. Ha jól tudom, akkor egy idő után csökken a hormonszint a szervezetben, ami kimutatja a terhességet. Ez normális! Biztosan minden rendben Veletek!
2013. dec. 30. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Most már minek csinálsz tesztet???
2013. dec. 30. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, ahogyan az első írta. De nem voltál DS szűrésen?
2013. dec. 30. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Annyira nem csökken le soha a hormonszint, hogy halványodjon a teszt, ez butaság és urbán legend, viszont a tesztek sem egyformák. Van amelyiken erősebb a tesztcsík, van amelyiken halványabb. Ne foglalkozz vele! Ha aggódós típus vagy, vegyél esetleg egy dopplert otthonra. Én mondjuk csak a 20. hét után találtam meg vele a pici szívverését, de állítólag sokan màr a 12. héttől használni tudják. Szóval, no para! Biztos minden rendben van és ráadásul kb. egy hete voltál ultrahangon, gondolom ott is ok volt minden. A HCG-ről annyit még, hogy csak a harmadik trimeszterre csökken a szintje, de akkor is még olyan óriási mennyiségben koncentrálódik a vizeletben, hogy egy otthoni teszt simán kimutatja. Boldog babavárást ! 33 h.k.m
2013. dec. 30. 12:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Eléggé aggódom, mert görcsöl a hasam, és már éreztem 1 hete a babát, de most egy pár napja nem érzem, (ami tudom elvileg nem baj még ilyenkor) de félek. És nem is érzem magam a legjobban. Nem tudok enni sem. Szerintetek menjek be ügyeletre? Már nem is a teszt miatt, hanem mert nem jól vagyok... Szeretnék megnyugodni, de most nem megy.

itt a kép a tesztről, a felső a mostani. Az alsó pedig a régi.A képfeltöltés.hu nem jó valamiért... :S

[link]

2013. dec. 30. 12:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Az alsón (régebbin) erőssebb a T csík, mint a kontroll... (A T csík a jobb oldali csík, mert fordítva van fotózva a teszt, bár gondolom tudjátok, bocsi)
2013. dec. 30. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem túlparázod. Az, hogy rossz a közérzeted, az lehet amiatt, mert még a terhesség elején vagy. Múlt héten valószínű nem a babát érezted a hasadban, hanem valami mást, pl. bélmozgást. Ilyenkor a 13. héten még nem lehet figyelni úgy hogy minden nap, rendszeresen érezd a babát! Az még egy hónap legalább.

A görcsölés, az már nem normális, azt kellene tudni hogy ez milyen erős, milyen gyakran, biztos, hogy a baba miatt, lent görcsölsz, nem inkább pl. a gyomrod fáj mert rosszat ettél stb?

Ha nagyon görcsölsz és a baba miatt, akkor el lehet menni a dokihoz, de a többi amit írtál azok butaságok szerintem. FŐleg a teszt nézegetés, hogy halványabb-e vagy sem. (az attól is függ, hogy pl, mennyi ideig áztattad a vizeletben, ha hosszabb ideig akkor halványabb lesz a vonal, de 13 hetesen már hülyeség ilyeneken agyalni) UH-on gondolom voltál múlt héten, ott láthattad a babát, hogy rendben volt vele minden. Ha valami baja lenne, akkor véreznél, de valószínűleg semmi baja.

2013. dec. 30. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akik válaszoltak a másik kérdésemnél is (letörölték) Bementünk az ügyeletre, megvizsgáltak, nincs baja a babámnak, egyébként ő a 2. babám, elsővel nem volt ilyen panaszom, de valószínű valami gyulladás miatt görcsölök,azt mondta a doki. Levették a vérem stb., de az a lényeg minden rendben! :)
2013. dec. 30. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök neki! :-):-):-)
2013. dec. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!