Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok, és azt...

17 hetes vagyok, és azt hiszem tegnap napközben először éreztem mozogni a babámat. Azóta nem érzem, baj lehet?

Figyelt kérdés
Ma éjszaka felébredtem, sokáig nem tudtam visszaaludni, de egyszer sem éreztem mozgolódni. Utána olyan rémálmom volt, hogy meghalt a baba :( Nagyon rossz hangulatban ébredtem, és azóta sem érzem mocorogni. Normális, ha ebben az időben még nem rendszeresen érzem őt? Túl hamar akarok túl sokat?
2008. júl. 15. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, biztos semmi baj. Én még csak most kezdem érezni 1-2 napj, pedig 21 hetes vagyok, de ma például még nem éreztem. Ilyenkor még annyi helyük van mocorogni, hogy simán előfordulhat, hogy nem a hasfalad felé rugdalozik.
2008. júl. 15. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
szia. Semmi baj, az elején sokaknál van olyan, hogy egyszer bejelentkezik a baba és utána napokig semmi. Ne aggódj, nemsoká érezni fogod nap, mint nap.
2008. júl. 15. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, általában az első megmozdulás után nem érezzük folyamatosan. Legalábbis nekem ezt mondták,mivel eleinte csak az erősebb rugásokat érezzük, és nálam igy is történt.

20 hetesen éreztem először, utána kb.2 hétig szinte semmi. Volt, hogy napokig nem éreztem (ez attól is függ mennyit mozogsz).

10 napja pedig abba sem hagyja, folyamatosan szinte lobog a hasam. Biztosan sportoló lesz az én kisfiam.

Remélem segítettem.

Boldog babavárást!

24 hetes kismami

2008. júl. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!