Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az oldalamon alszom, úgy...

Ha az oldalamon alszom, úgy nyomhatom a babát? Körül kellene párnáznom magam?

Figyelt kérdés
Már sehogyan sem jó, még az oldalfekvéstől is elzsibbadok. Háton nem tudok aludni, hason szerettem, az meg már nem megy. Mindig arra ébredek éjjel, hogy elzsibbadok, ezért attól félek, a picit is elnyomom. Amúgy rendesen mocorog, de ettől a gondolattól nem tudok szabadulni. Láttam itt lentebb egy hasonló kérdést, de az mégsem ugyanaz. És ha körülbástyázom magam párnákkal?
2008. júl. 15. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

szólni fog ha nyomod, de őt megóvja a magzatvíz..gondolj bele régen még ágy sem volt.

A párna pedig úgyanúgy naomhatná mintha nem lenne..van neki védettsége, de hasalni azért nem kell.

Szabadulj meg a gondolattól, mert ettől nem lesz baja.

2008. júl. 15. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én is úgy aludtam már a végén, hogy a felhúzott lábam alá tettem egy jó vastag párnát. Ha kicsit "oldalrább" csúszik a pocid, ahogy fekszel, attól nem lesz baja, a magzatvíz védi. Ha fordúlni akarsz meg szépen lassan, ne olyan hirtelen. Oldaladon nyugodtan alhatsz, a hason és fekvés kicsit necces, háton meg a vége felé azért nem szabad, mert a baba súlya (tudomásom szerint) elnyomhat egy olyan eret, ami szállítja hozzá az oxigént.

Remélem helyesen írtam, és segítettem.

2008. júl. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!