Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyomhatom a kicsit ha a jobb...

Nyomhatom a kicsit ha a jobb oldalamon fekszem es neki pont ott van a feje?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a magzatviz vedelmet biztosit, de hat az ejjel nagyobb reszet a jobb oldalamon toltom, a baba keresztben fekszik meg es a bal oldalamon szeret rugizni, es a kis feje a jobb oldalon dudorodik...
2009. aug. 4. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha ne szeretné,akkor jelezne.Nekem hála égnek alszik velem egész éjjel,nem is moccan,de ha jobbra fordulok,nagyon húzza a hasam.Mi bal oldalon szeretünk aludni.39 h
2009. aug. 4. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Ott nem erzed hogy a szived nyomod? A balon?
2009. aug. 4. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyomod a babát, ez egész biztos. A legjobb fekvés ilyenkor a bal oldal, de a jobb oldal se rossz. Háton ne feküdj, mert akkor a méh nyomja az egyik fő artériát és akkor kevesebb oxigén jut, feléd is, meg a baba felé is.

Teljes védelme van a burokban, és úgyis jelezné, ha valami nem tetszene neki.

20 km

2009. aug. 5. 08:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, haton nem jo, legszomjam lesz tole, csak ritkan fekszem ugy egy kicsit.
2009. aug. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!