Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vöröskáposzta teszt kinek...

Vöröskáposzta teszt kinek jött be?

Figyelt kérdés
Most csináltam,szép lila lett...
2013. dec. 29. 10:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem voltak full buták, de a vajákolás ment erősen...
2013. dec. 29. 20:35
 12/23 anonim ***** válasza:
komolyan már kezdem utálni az oldalt! Miért kell lennie minden kérdésnél valakinek, aki lenéző és lekezelő, meg hülyének nézi a másikat mert ő olyan okos? Aki hülyeségnek tartja ezt a tesztet, ne csinálja meg, ne foglalkozzon vele, ne írjon egy ilyen kérdéshez "választ", főleg ha nem is a kérdésre válaszol, csak kijelenti, hogy tiszta hülye kb aki megcsinálja. Fáj az valakinek, hogy van aki megcsinálta ezt? Egyébként Angliában és Írországban is elterjedt. Elvileg a vizelet savas vagy lúgos kémhatása utalhat lány, vagy fiú babára, ezen az elven csinálják ezt a vöröskáposzta tesztet.Lehet néha bejön, lehet nem,lehet alaptalan, de miért ne próbálhatná ki aki akarja??!! Aki hülyeségnek tartja ne csinálja meg és kész. De nem kéne mindig a másikat leugatni. A "4D-s" vagyok, 10-e után írok, bejött -e. Ha még figyeled kérdező a kérdésed. Egyébként előreláthatólag te mikor tudod meg a nemét? Én már alig várom! A 4D-n leszek 14+4 hetes. :)
2013. dec. 29. 20:52
 13/23 anonim ***** válasza:

Azért kell "ilyen"embereknek is válszolni, hogy felnyissák a szemeteket!

Azért, hogy a kóvetkező kérdésed ne az legyen, hogy a gyerekemet meggyógyíthatja e a Náncsi néni ráolvasással(mert régen az dívott, ja és a Maoriknál ma is működik)

Hagyd figyelmen kívül a válaszaimat, ha zavar, de van aki az ilyen babonákat komolyan veszi, mert itt olvasta, aztán dobálja ki a rózsaszín ruhákat, mert fia lett. Sajnos van olyan, aki ezt készpénznek veszi.

Hátha nekik felnyitom a szemüket. Amúgy nem szoktam ilyen dolgokhoz írni, de most sajnos ilyen kótözködő hangulatom van, bocs.

2013. dec. 30. 07:44
 14/23 A kérdező kommentje:

!D-s köszi :) elvileg 3 héten belül mi is megyünk 4d-re :)

Utolsó,hát sajnálom.

2013. dec. 30. 09:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia! A 4D-s vagyok! Elorebb kellett tetetnunk az idopontot mara. Hat elmondom. Nem jott be a kaposzta, hiaba volt egyertelmu lila. Kisfiu lesz :)) majd ird meg te is, ha mar tudod. :)
2014. jan. 7. 13:46
 16/23 A kérdező kommentje:

Húha. Hát köszi... lehet 3 fiam lesz :)

Én jövő kedden megyek.te hány hetes vagy?

2014. jan. 7. 19:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Elvileg 14 uh szerint 15 mult. :)
2014. jan. 7. 21:00
 18/23 A kérdező kommentje:
halihó,voltunk 4d-n,nekem is kukacos lesz ismét :)
2014. jan. 16. 08:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor egyikonknek sem jott be! Gratulalok! :)
2014. jan. 16. 08:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként annyit ehhez "teszthez", hogy a vörös káposzta tényleg jó indikátor, kémia órán szoktak is vele kísérletezni, csak az a bökkenő, hogy a vizelet savassága illetve lúgossága nem a baba nemétől függ, úgyhogy ennyi "bibi" van benne.
2014. jan. 16. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!