Sokan mondják, a magzatvédő vitaminoktól nagyobb lesz a baba? Miért? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 22:12
11/16 krisztivan válasza:
Csak az első trimeszterben szedtem.4 kilóval születtem én is(anyu 152cm,56 kg volt).Párom 3.6kg volt,anyukája olyan "nagy"mint az enyém.Fiam 4430gr és 61cm volt:-).
Inkább genetika:-))
12/16 anonim válasza:
Szia! Én a szülésig szedtem napi egyet az Elevitből, és 3600 grammal, 51 centivel született a fiam, tök arányosan nézett ki. A doki az első közös orvoslátogatáskor mondta, hogy hosszú babára számíthatunk, mert a férjem is magas. Egyébként én nem ettem többet a vitamintól, csak a baba meg a "járulékai" jöttek fel.
13/16 anonim válasza:
Első terhességemnél végig szedtem,2750 g lett a lányom,a kiírt napon született.A második terhességemnél és végig szedtem,3300 g lett a baba.
14/16 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy igaz.
Első gyereknél 2 naponta szedtem Elevitet, időre született 3800 grammal.
Második babánál naponta szedtem az Elevitet, 2 héttel előbb jött, szintén 3800 grammal.
3. babámnál Gravidát szedtem naponta, 33 hétre született 2300 grammal. Az érettségéhez és a heteihez képest "nagy" baba volt.
15/16 anonim válasza:
nekem az orvos azt mondta hogy attol csak én leszek nagyobb mert nagy leszaz étvágyam,és esetleg ettöl lehet nagyobb a baba.
2naponta szedem a baba a korának megfelel sőt néha 1héttel kissebb. attol függ hol csinaljak az uht.29.hkm
16/16 ketteske válasza:
Gravidát szedtem végig, 3050 gr lett a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!