Ti meddig szedtetek/szedtek magzatvédő vitamint?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 12:52
1/12 anonim válasza:
Első gyerekemmel a szoptatás végéig, azaz szülés után még 3 hónapig szedtem. Második babámmal a 38.hétig.
2/12 anonim válasza:
A terhesség elejétől a szoptatási időszak végéig.
3/12 anonim válasza:
nekem azt mondta a védőnő, hogy a terhesség 12. hetéig mindennap szedjem. Utána terhesség végéig és akár a szoptatási időszakban is (mivel ez nem csak magzatvédő hanem komplex multivitamin készítmény), de akkor már elég két naponta
4/12 anonim válasza:
Szintén szoptatás végéig, igaz a második trimesztertől már nem minden nap.
5/12 anonim válasza:
Nekem azt javasolta a nőgyógyász, hogy az első 3 hónapban szedjem, utána nem kell, hacsak nem akarok 6 kilós babát! Mert ugyebár a normál születési súly 3 és 4 kg között van! MagneB6-ot és vasat viszont végig szedtem, sőt a vasat szoptatás alatt is!
6/12 anonim válasza:
A terhesség tervezése előtti hónapban kezdtem szedni, és a szoptatási időszak végéig szedtem.
(OFF: a terhesvitamintól nem lesz nagy a baba, ez a tévhit már évtizedekkel korábban megdőlt)
7/12 anonim válasza:
Én kb. 2-3 hétig és abba hagytam. Egészséges babám született.
Szülés közben vagy után már nem tudom de a doki tök bunkón mondta, hogy "megvan az átka az elevitnek meg a sok evésnek" 4520 grammos babát szültem. (2-3 hétig szedtem az elevitet, és nem ettem sokat)Szóval vitamin nélkül is lehet nagy a baba.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
akkor megkérdem a dokim 27 hetes vagyok és elevitet szedek csak hallottam sokaktol hogy nem kell végig szedni!
2013. dec. 19. 09:08
9/12 anonim válasza:
Van aki nem is szed de mégis egészséges babát szül.
10/12 anonim válasza:
2-s vagyok. Én sem szedtem minden nap. Mondjuk a nőgyógyommal erről nem beszéltünk, csak annyit, hogy javasolt a szedése, de több anyukától olvastam itt, hogy a terhesség vége felé már csak 2 naponta szedték a nőgyógyász javaslatára. Most még szoptatok. A Gravidát 2 naponta szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!