Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
3 éve együtt élünk, és a párom nem akart gyereket2013. dec. 28. 20:47
11/22 anonim válasza:
A tiéd... Ha ilyen 'okosak' voltatok hát tessék. Ez a vége.
12/22 anonim válasza:
amilyen paraszt vagy a reakcioid alapjan, ne is szulj gyereket, nem kene szaporodnod.. parod meg meg is ertem, ha ennyi intelligenciaval elhagy
13/22 anonim válasza:
Elég nagy bajban vagy!Mond el neki egyszerűen hogy ez van.Gondolj bele ha ezért elhagy akkor úgysem ért a kapcsolat egy forintot sem.Akkor kár is az éveket vele fecsérelned.
14/22 anonim válasza:
Szia drágám! 1.jövőre 3an önnepelünk vagy 2. elfelejtettem oda adni még egy ajándékod!:) s kap kiscipőt..:)
15/22 Passiflora válasza:
Kedves 12. hozzászóló!
A kérdező összes eddig hozzászólása annyi volt, hogy:
"Tanácsot kértem. Meg tudjuk beszélni csak félek hogy elhagy.", illetve "Még nem akart (gyereket)".
Megkérdezhetem, hogy Ön melyik "reakciója" alapján minősítette Őt a fenti szavakkal?
Köszönöm, ha válaszol.
Üdvözlettel: Vera
16/22 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára. Ez az anyád szó egyik barátnőmre írtam mert felidegesített ezen az oldalon
2013. dec. 28. 22:09
17/22 anonim válasza:
Igaza van Lidia@-namne gedd magadra. Ez nekem szolt:)
18/22 Passiflora válasza:
A 15. hozzászólásom tárgytalan, mert időközben a 12. hozzászólás megfogalmazója megírta, hogy egy olyan megjegyzésre reagált, amit időközben töröltek.
19/22 anonim válasza:
Elé állsz ránézel ártatlan szemekkel és elmondod, hogy van egy kis bibi... úgy néz ki terhes vagyok. A többi már rajtad áll, hogy döntesz. De ha nem akarja a gyereket még éppen később akarhatja ha amúgy meg rendben van a kapcsolatotok. Ha pedig ott is van "bibi" akkor hagyd, had menjen.... Nem éri meg több évet rápazarolni, mert később bánni fogod. És attól, hogy van egy gyereked még lesz aki később rád talál és szeretni fog. Nem kell elkeseredni.
20/22 Passiflora válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!